Back to the wedding

Zijn jullie al getrouwd en willen jullie nog een keer dé grote dag beleven? Ga dan voor een back to the wedding fotoshoot! Tijdens deze fotoshoot worden jullie nog een keer in het zonnetje gezet. Het perfecte excuus om jullie trouwkleding nog eens aan te trekken…

Als jullie het nog passen natuurlijk!

De mogelijkheden voor een back to the wedding fotoshoot zijn eindeloos! Het is mogelijk om de complete bruiloft na te bootsen vanaf het moment van klaarmaken tot aan het rijden naar de locatie en de fotoshoot op de locatie zelf. Ideaal als het op de dag van jullie bruiloft regende en er geen mogelijkheid voor een fotoshoot was. Zo hebben jullie toch nog foto’s in jullie prachtige trouwkleding!

Tarieven

Goud

€ 500

2 fotografen
Foto's bij het klaarmaken
Fotoshoot van +/- 90 minuten
Minimaal 100 foto's in twee stijlen
Optie tot meerdere locaties in Zeeland
Persoonlijke online galerij
Pakket aanvragen

Zilver

€ 350

2 fotografen
Fotoshoot van +/- 60 minuten op een locatie naar keuze
Minimaal 50 foto's in twee stijlen
Persoonlijke online galerij
Pakket aanvragen

Brons

€ 250

2 fotografen
Fotoshoot van +/- 60 minuten in Vlissingen
Minimaal 25 foto's in twee stijlen
Persoonlijke online galerij
Pakket aanvragen

Persoonlijke online galerij

Bij aankoop van één van de pakketten ontvangen jullie na de fotoshoot een digitale link naar een persoonlijke galerij met daarin alle foto’s van jullie fotoshoot. Jullie ontvangen hiervan twee verschillende linkjes met in elke link een verschillende stijl. Deze linkjes zijn ook te delen met familie en vrienden!

Mini foto album

Bij aankoop van een pakket krijgen jullie de mogelijkheid om een fotoalbum te bestellen. Het album bestaat uit 24 pagina’s gevuld met de mooiste foto’s van jullie fotoshoot die jullie zelf mogen uitkiezen. Ook kun je zelf kiezen voor een leren- of linnenkaft van het album. De albums zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De kosten hiervoor bedragen €50,- per album.

Ervaringen

Niek & Arienne

Wij hebben prachtige foto's ontvangen door een superteam van fotografen. Wat was het een geweldig leuke gezellige dag, en dat zie je zeker terug in de resultaten.