1 New alerts
Onze agenda voor 2024 & 2025 is vanaf nu geopend. Plan nu jullie kennismaking!

Jouw bedrijf laten fotograferen?

Zoek je een professionele bedrijfsfotograaf in Zeeland? Bij SeaShot leggen we met passie en professionaliteit het verhaal van jouw onderneming vast. We zorgen ervoor dat beelden aan spreken bij jouw doelgroep en affiniteit met jouw krijgen als merk. We streven ernaar om met professionele bedrijfsfotografie het unieke verhaal van jouw bedrijf te vertellen. We geloven sterk in het effect van storytelling, omdat het de sleutel is tot het opbouwen van betrokkenheid bij jouw klanten. 

In deze tijd van digitale communicatie en een overvloed aan visuele prikkels, zien wij bedrijfsfotografie niet langer als een luxe, maar als een onmisbaar instrument om een blijvende indruk achter te laten. Laten we samenwerken om de visuele identiteit van jouw bedrijf te versterken en een blijvende indruk te maken in deze digitale wereld!

Neem contact op

20+ bedrijven

We hebben meer dan 20 verschillende bedrijven gefotografeerd

Zeeland

De meeste bedrijven die we hebben gefotografeerd zijn gevestigd in Zeeland

10+ evenementen

We hebben op meer dan 10 evenementen gefotografeerd, waarbij de langste maar liefst 3 dagen duurde!

Foto's

We hebben al meer dan foto's mogen bewerken en opleveren aan bedrijven!

" Kenneth en Denice, 2 mensen die passie voor hun werk hebben. Hun liefde en gedrevenheid tijdens hun werk, zie je dan ook gelijk terug in de eindresultaten. Ik ben dan dus ook zeker tevreden over mijn foto’s! "

Ingrid, La Stone

Waarom bedrijfsfotografie?

Bedrijfsfotografie is niet langer een optionele luxe, maar eerder een essentieel instrument om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Bedrijfsfotografie geeft namelijk een gezicht aan jouw onderneming. Het stelt je in staat om de unieke identiteit van jouw bedrijf te laten zien, waardoor potentiële klanten zich kunnen verbinden met wie je bent en waar je voor staat. 

Door jouw bedrijf te laten zien via professionele foto's, creëer je transparantie en bouw je vertrouwen op bij jouw doelgroep. Visueel aantrekkelijke beelden trekken de aandacht op websites en sociale media. Goede bedrijfsfoto's versterken je online aanwezigheid en maken je bedrijf aantrekkelijker voor potentiële klanten. 

Waarom kiezen voor bedrijfsfotografie?

 • De online zichtbaarheid wordt vergroot
 • Je bouwt vertrouwen op van (toekomstige) klanten
 • De visuele identiteit wordt versterkt
 • Je creëert een onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten
 • Het marketingmateriaal wordt verbeterd
 • Je bouwt een professionele uitstraling op

" Samen met Kenneth en Denice hebben we o.a. voor KLIMliving diverse shoots gehad. Het contact is super en de resultaten zijn altijd naar wens. Al met al raad ik Kenneth en Denice zeker aan voor zakelijke video- en fotografie! "

Patricia, KlimLiving

Een video van je bedrijf?

In een wereld waar elke seconde telt, biedt bedrijfsvideografie een beeld van jouw wereld, jouw passie en jouw toewijding. Het is niet alleen een goede marketingtool; het is een persoonlijke uitnodiging voor mensen om deel uit te maken van jouw verhaal. 

Op social media domineren video's de feeds. Met korte, pakkende bedrijfsvideo's trek je de aandacht van je doelgroep en vergroot je de kans op delen en interactie. Het is een krachtige manier om je merk te promoten in de snel bewegende digitale wereld. 

Video stelt je in staat om complexe ideeën op een eenvoudige en boeiende manier te presenteren. Het geeft potentiële klanten een duidelijk beeld van je producten en diensten.

Dynamische presentatie
Producten in actie tonen
Meer interactie en betrokkenheid
Demonstratie van expertise

Onze tarieven

Bekijk hieronder onze tarieven voor bedrijfsfoto- en videografie

Fotografie Meestgekozen

Standaard

Fotografie vanaf 1 uur op locatie, uit te breiden voor €75,- per half uur.

 • 1 uur fotografie op locatie
 • Minimaal 10 bewerkte foto's in hoge resolutie
 • Inclusief drone foto's (indien mogelijk)

€295,-

Videografie

Promotievideo

Standaard video van +/- 1 minuut, eventueel uit te breiden voor een langere video (op aanvraag)

 • Promotievideo van +/- 1 minuut
 • Inclusief dronebeelden (indien mogelijk)

€495,-

Foto- en videografie

Compleet

Maar liefst €40,- korting! Foto- en videografie zijn uit te breiden (op aanvraag)

 • 1 uur fotografie op locatie
 • Promotievideo van +/- 1 minuut
 • Inclusief dronebeelden (indien mogelijk)

€750,-

Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw.
Neem contact met ons op om een passende offerte te ontvangen. 

Fotografie voor evenementen

Naast de mogelijkheid voor bedrijfsfoto- en videografie bieden we ook een mogelijkheid voor fotografie voor evenementen. Bij SeaShot geloven we dat fotografie voor evenementen meer is dan alleen het vastleggen van een moment; het is het vangen van de energie, de emotie en de unieke sfeer van jouw evenement. Of het nu gaat om een festival, uitreiking of een bedrijfsfeest, wij zijn er om jouw verhaal te vertellen door middel van beelden. 

Door jouw evenement of festival te laten vastleggen, behoud je de herinnering en vertel je het verhaal van het event in beelden. Professionele foto's kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt op de website en Social media van het event of als bedankje voor de deelnemers en partners. Voor evenementen gelden andere tarieven dan hierboven worden genoemd.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Uitreiking

Voor Anker

Festival

Festival aan Zee

Evenement

Thank Goes it's Friday

Meerdaags Festival

City of Dance

Cases

Bekijk hieronder de foto's van bedrijven die je voorgingen

Bomont

De Gevangentoren

Hotel Stad aan Zee

Benieuwd hoe de foto's er op de website uitzien?

Hotel Stad aan Zee

Voor Hotel Stad aan Zee in Vlissingen hebben we de fotografie voor de nieuwe website mogen verzorgen. Denk hierbij aan de voorzijde van het hotel, de kamers en de appartementen. 

Bekijk de website

Nord Lommerse

Voor Nord Lommerse in Hillegom hebben we de fotografie mogen verzorgen voor de vernieuwde website. Denk hierbij aan het pand en de werkzaamheden.

Bekijk de website

De Gevangentoren

Voor Restaurant de Gevangentoren in Vlissingen hebben we de fotografie mogen verzorgen van het interieur en de gerechten. 

Bekijk de website

De Lange Muur

Voor Restaurant de Lange Muur in Vlissingen hebben we de fotografie mogen verzorgen voor de nieuwe website. Denk hierbij aan het interieur en de gerechten. 

Bekijk de website

Blogs gerelateerd aan bedrijfsfotografie in Zeeland

De kracht van visuele content op Sociale Media voor bedrijven
Denice Denice
28 november 2023

De kracht van visuele content op Sociale Media voor bedrijven

Leestijd: 3 min.
Regelmatig nieuwe content voor bedrijven
Denice Denice
14 juli 2023

Regelmatig nieuwe content voor bedrijven

Bedrijfsfotografie Bedrijven
Leestijd: 3 min.
Waarom bedrijven elk seizoen nieuwe content moeten laten maken
Denice Denice
09 november 2023

Waarom bedrijven elk seizoen nieuwe content moeten laten maken

Leestijd: 3 min.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Bedrijfsfotografie is essentieel omdat het een visuele identiteit creëert, authenticiteit communiceert, vertrouwen opbouwt en een blijvende indruk achterlaat bij jouw doelgroep.

Professionele bedrijfsfotografie biedt hoogwaardige beelden met de juiste belichting, compositie en stijl, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling en effectieve marketing.

Bedrijfsfoto's kunnen worden gebruikt in brochures, advertenties, sociale media en op de website om de merkidentiteit te versterken, producten/diensten te presenteren en klanten te betrekken.

Op maat gemaakte bedrijfsfoto's zijn specifiek voor jouw onderneming gemaakt, waardoor ze authentieker en relevanter zijn dan generieke stockfoto's die door veel andere bedrijven worden gebruikt.

Kwalitatieve bedrijfsfoto's wekken vertrouwen en maken een positieve eerste indruk, waardoor potentiële klanten worden aangetrokken en aangemoedigd om verder te verkennen.

Deze bedrijven gingen je voor

Professionele bedrijfsfotografie in Zeeland

Zoek je een professionele bedrijfsfotograaf in Zeeland? Bij SeaShot leggen we met passie en professionaliteit het verhaal van jouw onderneming vast. Onze aanpak in bedrijfsfotografie is uniek: we richten ons op het vertellen van uw bedrijfsverhaal door middel van boeiende en aantrekkelijke beelden. Of het nu gaat om het vastleggen van het team, de werkprocessen of bedrijfsevenementen, wij zorgen ervoor dat elke foto het unieke verhaal van jouw merk en de mensen erachter vertelt.

Laat je bedrijf dynamisch zien door middel van bedrijfsvideo's

Wil je jouw bedrijf op een dynamische manier presenteren? Overweeg dan om bij ons een bedrijfsvideo te laten maken. Videocontent is tegenwoordig onmisbaar en een effectieve manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Wij combineren creatieve storytelling met high-end videografie om een video te creëren die jouw bedrijf onderscheidt van de menigte. Perfect voor gebruik op de website, sociale media of tijdens bedrijfspresentaties, onze bedrijfsvideo's zijn ontworpen om indruk te maken en een emotionele connectie met jouw doelgroep op te bouwen.

Waarom kiezen voor SeaShot voor Bedrijfsfotografie in Zeeland

Bij SeaShot begrijpen we het belang van sterke visuele content in het huidige tijdperk. Met onze creatieve benadering zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsfotografie in Zeeland zich onderscheidt. Of je nu op zoek bent naar professionele foto's of een boeiende bedrijfsvideo, wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf visueel kunnen versterken!