1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Fashion fotografie in Zeeland

In Zeeland zijn er maar weinig échte fashion winkels te vinden. Toch zijn er twee grote fashion bedrijven te vinden, namelijk Omoda en Bomont. Ik mocht voor Bomont de afgelopen weken de fotografie verzorgen. 

De eerste keer fotografie voor Bomont was in samenwerking met Hello Zeeland voor een toffe winactie van een vakantie in de Duno Lodges in Oostkappele. Zie hieronder het resultaat!

Diverse outfits

Tijdens een fashion fotoshoot in Zeeland worden er diverse outfits aangetrokken. Zo begonnen we de tweede dag in verschillende zomerse outfits en we eindigde de dag in toffe herfstlooks. Een fashion fotoshoot is daarom heel divers! 

Fashion fotoshoot in Middelburg

Bomont is bekend geworden door de verschillende vestigingen in Zeeland. De vestigingen in Middelburg op de markt is daar één van. Daarom is ervoor gekozen om een fashion fotoshoot te doen in het centrum van Middelburg. Dit levert niet alleen hele toffe fashion foto's, maar ook hele toffe omgevingsfoto's op, zoals deze bij de Oostkerk in Middelburg. 

Details

Tijdens een fashion fotoshoot staat de kleding centraal. Daarom maken we niet alleen overzicht foto's van de outfits, maar ook toffe detailfoto's. Zo krijg je een goed beeld van hoe de kleding er werkelijk uitziet.