1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Branding

Na een kennismaking met het bedrijf Koepoort Koffie tijdens de Contacta 2022 in de Zeelandhallen in Goes, raakte we in gesprek over de branding van het bedrijf. Ik vertelde dat het als bedrijf erg belangrijk is om een goede branding neer te zetten. Uiteraard doe je dit met foto's en een toffe short video waarin je je werkzaamheden en producten laat vastleggen. 

Gelukkig begrepen ze dit bij Koepoort Koffie maar al te goed en zijn we nog geen maand later aan de slag gegaan met verschillende foto's en een short video! Zie hieronder de short video die wij hebben gemaakt voor Koepoort Koffie. 

Leg jouw bedrijf vast met een short video!

Foto's

Uiteraard mochten we niet alleen aan de slag met een short video, maar hebben we ook een aantal foto's gemaakt van verschillende soorten koffie die Koepoort Koffie aanbiedt. Zo krijg je namelijk een goed overzicht. 

Complete branding

Dankzij de foto's en de video die wij hebben gemaakt voor Koepoort Koffie hebben zij nu een complete branding voor het bedrijf en kunnen ze voorlopig weer een tijdje vooruit met hun nieuwe content. 

Bekijk hieronder de foto's van Koepoort Koffie!