1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!
Kenneth Kenneth
29 december 2022

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen!

We zeggen het vaak tijdens onze kennismaking-gesprekken, maar de foto's (of video) zijn toch echt het enige wat er van jullie trouwdag over is. Het klinkt niet heel positief, natuurlijk heb je je eigen herinneren en wellicht de jurk of het pak nog wel in de kast hangen, maar geloof ons, een goede trouwfotograaf is zo belangrijk!

Een trouwreportage in de vorm van foto of video zorgt er voor dat je de dag kan herbeleven. Wij als trouwfotografen zorgen er voor dat heel de dag van A tot Z wordt vastgelegd, daarbij ook vooral de momenten die jullie niet hebben meegekregen. Zo kun je altijd nog kijken wat voor afgrijselijke jurk jullie tante aan had (grapje natuurlijk!).

Print, Print, Print!

Digitaal je foto's aangeleverd krijgen is natuurlijk hartstikke leuk, je kunt ze direct gebruiken voor op FaceBook, Instagram en je whatsapp profielfoto, maar foto's komen pas echt tot leven als je ze laat afdrukken in de vorm van een album of grote afdruk. Ons advies na de bruiloft is vooral, laat alsjeblieft je foto's afdrukken!

Tuurlijk een trouwalbum kost een hoop geld, maar iedereen die wij een album hebben verkocht zegt alleen maar dat het het waard is!