1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!
Denice Denice
28 september 2023

Het volledige trouwfeest laten fotograferen

Eén van de meest gestelde vragen van onze bruidsparen is de vraag of het nodig is om het hele trouwfeest te laten fotograferen. In deze blog lees je hierop uitgebreid het antwoord! 

Waarom wel?

Er zijn een hele hoop verschillende redenen om ervoor te kiezen om wél een fotograaf het volledige feest te laten fotograferen op jullie bruiloft. De belangrijkste reden is natuurlijk dat je hierdoor de volledige bruiloft in beeld hebt, van het aankleden tot aan het eind van het feest. Daarnaast is het vaak ook erg leuk dat de gasten een drankje op hebben tijdens het feest, wat de foto's nóg uitbundiger maakt. Zo heb je hele originele foto's van de gasten. 

Een andere belangrijke reden is de afsluiting. Sommige bruidsparen kiezen ervoor om de dag af te sluiten met sterretjes of misschien zelfs wel vuurwerk. Hoe leuk is het als je dit ook op beeld hebt!? 

Waarom niet?

Voor sommige bruidsparen is het voldoende om alleen het eerste uur van het feest vast te leggen. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je ervoor kiest om een kampvuur avond te houden en geen groot feest. 

Een andere reden kan natuurlijk zijn dat er niet veel gasten aanwezig zullen zijn of dat de gasten op tijd weer naar huis gaan. En als je de afsluiting van de avond al eerder hebt gepland dan aan het eind van het feest, is het natuurlijk ook niet nodig om als fotograaf tot het einde te blijven. 

Meest gekozen

Wij zelf vinden het altijd erg leuk als we tot het einde van de bruiloft aanwezig mogen zijn. Omdat wij naast bruiloften ook evenementen fotograferen is dit voor ons een perfecte combinatie. De meeste bruidsparen die bij ons boeken kiezen er dan ook vaak voor om wél het hele feest te laten vastleggen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van een bruiloft feest.