1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!
Kenneth Kenneth
28 juni 2023

Wat kost een trouwfotograaf in Zeeland?

Gelukkig krijgen wij de vraag niet al te vaak tijdens een kennismakingsgesprek, maar het komt wel eens voor dat ze ons vragen waarom ons tarief 'zo hoog' is. In dit blog gaan we in op dit vraagstuk en laten we zien waaruit een tarief van een trouwfotograaf uit Zeeland bestaat. 

Close up van twee handen met nieuwe trouwringen

Trouwfotografen zijn niet alleen bezig op de trouwdag

Jullie zullen misschien denken, de trouwfotograaf is op mijn bruiloft 12 uur aanwezig, waarom is hij of zij dan zo duur? Naast het fotograferen van de bruiloft dienen de foto's ook uitgezocht en bewerkt te worden. Vaak zijn trouwfotograaf nogmaals het aantal uur kwijt aan het bewerken en uitzoeken. Bij een bruiloft van 12 uur zouden ze dan nog eens 12 uur besteden aan dit proces. 

Regelen, Regelen & Regelen

Het stopt niet bij fotografen, uitzoeken & bewerken. Hiernaast doen de trouwfotografen nog veel meer. Denk hierbij aan een extra gesprek om naast jullie eerder aangegeven wensen de planning goed door te spreken en alle puntjes op de i te zetten voor jullie grote dag. Dit zal b.v. ook zijn over het nadenken van eventuele locaties of backup's als het bijvoorbeeld regent.

Hoe bepalen wij ons tarief als trouwfotograaf uit Zeeland?

Naast bovenstaande uitleg zijn wij bij SeaShot 9 van de 10 keer met twee trouwfotografen. Dit vinden wij namelijk veel relaxter fotografen, we hebben veel meer diversiteit in beelden en vinden het fijn om als team samen te werken. Omdat wij niet de hoofdprijs willen rekenen voor twee trouwfotografen hebben wij een voordelig tarief hiervoor bepaald. Dit zal wellicht iets duurder zijn dan een gemiddelde trouwfotograaf die alleen komt, maar kijk je naar het aantal uur wat wij draaien voor één bruiloft, dan is dit niet te vergelijken.

Zijn jullie benieuwd naar onze tarieven?

Hebben jullie nog vragen over ons tarief?