1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!
Denice Denice
23 januari 2024

Trouwen in Zeeland

Gaan jullie trouwen in Zeeland en zijn jullie nog opzoek naar tips en inspiratie? Dan is deze blog speciaal voor jullie! 

Bruidspaar dat elkaar een kus geeft na de ceremonie op het strand tussen Vlissingen en Zoutelande.

Podcast Bruiloft in Beeld

In aflevering 5 van onze podcast Bruiloft in Beeld bespreken we alles over waarom je zou kiezen om te trouwen in Zeeland en over wat Zeeland allemaal te bieden heeft. 

Waarom Zeeland?

Zeeland is de ideale locatie om te trouwen als je zelf in Zeeland woont of als je er vandaan komt. De meeste mensen kiezen namelijk voor het gemak voor de provincie die ze al kennen. Toch is Zeeland ook een ideale keuze als je niet bekend bent met Zeeland. Misschien kwam je er als kind al op vakantie of heb je een familielid met een vakantiewoning in Zeeland. Of misschien zijn jullie gewoon opzoek naar een stukje buitenland in Nederland. 

Trouwen op het strand

Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt bij het trouwen in Zeeland is de unieke mogelijkheid om te kunnen trouwen op het strand. Maar Zeeland heeft veel meer dan dat! Want wat dacht je van de historische steden zoals Middelburg of Veere? Omdat Zeeland een rustige provincie is heeft het ook diverse afgelegen trouwlocaties, zoals Slot Moermond. Hierdoor worden jullie gestoord door toeristen of aangestaard tijdens jullie ceremonie, hoe fijn is dat! 

Zeeland heeft de meeste zonuren

Wist je dat Zeeland dé provincie is met de meeste zonuren? Met name in Vlissingen is de kans op zon enorm hoog! Dit komt natuurlijk doordat Zeeland dicht bij de zee ligt en dit ervoor zorgt dat de regenachtige luchten sneller wegtrekken. 

Gaan jullie trouwen in Zeeland?

Wij komen graag jullie prachtige dag vastleggen als fotografen en eventueel als videograaf. Bekijk onze mogelijkheden