1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!
Denice Denice
30 januari 2024

Trouwlocaties in Zeeland

Zijn jullie opzoek naar een bijzondere, populaire of bekende trouwlocatie in Zeeland? Dankzij de diversiteit van Zeeland zijn er enorm veel verschillende trouwlocaties. In deze blog nemen we je mee in de bekendste, populairste en de meest bijzondere trouwlocaties in Zeeland. 

Meest populaire trouwlocaties in Zeeland

KonTiki Beachclub Westduin Vlissingen, een prachtige locatie om te trouwen op het strand. Als officiële trouwlocatie kun je hier niet alleen je ceremonie houden, maar ook je receptie, diner en het feest!

De Goederenloods in Goes, dé trouwlocatie om te trouwen tussen de stoomtreinen. Ook zij zijn een officiële trouwlocatie waar je niet alleen je ceremonie kunt houden, maar ook je receptie, diner en het feest. 

Partycentrum Landlust in Nieuwdorp, dé trouwlocatie om je complete budget bruiloft te houden. Een volledig verzorgde dag voor een betaalbare prijs. 

Landgoed Twistvliet in Vrouwenpolder, een prachtige natuurlijke omgeving op privéterrein, waar jullie dankzij de benoeming tot officiële trouwlocatie de hele dag kunnen vieren. En je kunt hier niet alleen in de zomer trouwen, want in de winter hebben ze een speciaal aanbod voor een knusse winterbruiloft

Slot Moermond in Renesse, één van de meest populaire maar tegelijk ook bijzonder trouwlocatie is Slot Moermond. Omdat je de hele dag het volledige eiland afhuurt heb je niet alleen de locatie tot je beschikking, maar ook het volledige slot met meerdere kamers.  

Bruidspaar loopt Fort Rammekens binnen via een grote poort

Bekende trouwlocaties in Zeeland

Strandpaviljoen de Panta Rhei in Vlissingen, de perfecte locatie als in Vlissingen wilt trouwen op het strand. Dankzij het toffe dakterras heb je volledige uitzicht op de Boulevard van Vlissingen. Daarnaast kun je hier ideaal je bruiloft verdelen tussen beneden en boven, zodat de ruimtes tussendoor kunnen worden omgebouwd. 

De Timmerfabriek in Vlissingen, dé ideale locatie als je houdt van een industriële bruiloft. De Timmerfabriek is benoemd tot officiële trouwlocatie, waardoor je de volledige dag op deze locatie kunt vieren. Daarnaast is het ook nog eens centraal gelegen, waardoor je deze locatie ideaal kunt combineren met een industriële fotoshoot of een fotoshoot op het strand! Daarnaast hebben ze ook nog een toffe bruidssuite waar je kunt overnachten tijdens jullie huwelijksnacht! 

Kasteel Westhove in Oostkapelle, ook wel StayOkay Domburg genoemd, is een prachtige trouwlocatie die je ideaal kunt combineren met een toffe fotoshoot in het bos en op het strand. Dankzij de benoeming tot officiële trouwlocatie kun je hier je volledige bruiloft vieren. 

Fletcher hotel het Veerse Meer in Arnemuiden, met uitzicht op het Veerse Meer is deze locatie perfect voor een zomerse bruiloft. Je kunt hier je volledige bruiloft organiseren én het ligt ook nog eens in een prachtige omgeving, waar jullie bijvoorbeeld foto's kunnen maken op een steiger! 

Het Katshuis in Kats, trouwen in een bijzondere rozentuin, hoe tof is dat!? Als jullie van de natuur houden is deze locatie perfect! Je kunt er je volledige dag vieren, zelfs vanaf het aankleden! Daarnaast kun je deze locatie ook huren voor alleen je fotoshoot. 

Strandpaviljoen Corazon in Noordwelle, nóg een locatie waar je perfect kunt trouwen op het strand, deze keer op Schouwen-Duiveland. En wist je dat je hier het hele jaar door kunt trouwen? Zelfs in de winter! Hoe leuk is dat!?

Middellandse Zeetuin Uilenbroek in Buttinge / Grijpskerke, een prachtige trouwlocatie in de natuur, gelegen in het dorpje Buttinge, in de buurt van Grijpskerke. Je vindt in deze tuin niet alleen de Spaanse Sferen, maar ook een Marrokaans gedeelte. Zeker eens het bekijken waard!

Beachclub Zuiderduin in Westkapelle, nog zo'n toffe trouwlocatie van Fletcher. Beachclub Zuiderduin ligt tegen de duinen in Westkapelle, waardoor niet alleen het uitzicht prachtig is, maar je er ook kunt trouwen op het strand! 

Meest bijzondere trouwlocaties in Zeeland

El Molino in Schoondijke, één van de meest bijzondere trouwlocaties waar wij zijn geweest is El Molino in Schoondijke. Deze prachtige locatie ligt verscholen achter een familiemolen uit 1812, welke is omgetoverd tot Grand café! Doordat deze locatie een officiële trouwlocatie is, kun je hier je volledige bruiloft vieren, mét een prachtig uitzicht op het platte land! En dankzij de Marry Me letters lijkt het net Hollywood! 

Fort Rammekens in Ritthem, onze favoriete locatie om te trouwen in Zeeland, waar je je volledige bruiloft zelf kunt organiseren! Doordat je alleen de locatie afhuurt, kun je zelf alle leveranciers regelen. Fort Rammekens is een officiële trouwlocatie, dus je kunt er ook je ceremonie laten plaatsvinden. Daarnaast is het dé perfecte locatie voor weddingplanners. 

De Kleine Schorre in Dreischor, dé perfecte locatie waar je in Zeeland kunt trouwen in het buitenland! Nu denk je waarschijnlijk, het buitenland!? In Nederland!? Jazeker! Dankzij de prachtige wijngaarde krijg je het echte Frankrijk gevoel. Je kunt namelijk zelfs je ceremonie houden in de wijngaarde! Daarnaast kun je je diner houden in het proeflokaal, gecombineerd met de eigengemaakte wijn uit de wijngaarde. Hoe leuk is dat!? 

Slot Baarland in Baarland, een prachtig afgelegen landgoed in Baarland. Een locatie waarvan je niet verwacht dat je er je trouwceremonie kunt houden, maar wel benoemd als officiële trouwlocatie! 

Het Arendslot in 's Heer Arendskerke, wil jij je een echte prinses voelen op jullie trouwdag? Dan is het Arendslot de locatie voor jou! In dit prachtige kasteel kun je de ceremonie en lunch houden. Perfect voor jullie intieme sprookjeshuwelijk in Zeeland. 

Ceremonie locaties in Zeeland

Stadhuis in Middelburg, midden op de markt in Middelburg bevind zich het stadhuis in Middelburg. Eén van de meest populaire ceremonie locaties in Zeeland. Je kunt er niet alleen in de trouwzaal trouwen, maar ze hebben ook een speciale burgerzaal. De perfecte locatie om te combineren met de fotoshoot in Middelburg.

Stadhuis in Veere, een historische locatie voor jullie trouwceremonie in de gemeente Veere. In dit prachtige monument kun je met een kleine groep jullie ceremonie houden. 

Stadhuis in Goes, op de markt in Goes bevind zich het stadhuis van Goes, dé ceremonie locatie als je gaat trouwen in de gemeente Goes.

De Oostkerk in Middelburg, op zoek naar een unieke locatie in de gemeente Middelburg om jullie trouwceremonie te houden? Dan is de Oostkerk de ideale locatie voor jullie! 

Kapel van Hoogelande in Grijpskerke, willen jullie middenin het landschap van Zeeland trouwen? Dan is de kapel van Hoogelande de perfecte locatie. Je kunt hier niet alleen gebruik maken van de kapel zelf, maar ook van de tuin! Hierdoor kun je een volledig eigen invulling geven aan jullie prachtige dag. 

Wat is jullie ultieme trouwlocatie in Zeeland?

Stuur ons een berichtje op Instagram!