1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!
Denice Denice
02 januari 2024

Verloofd tijdens de feestdagen?

Zijn jullie verloofd tijdens de feestdagen in 2023 of misschien zelfs wel tijdens oud-en-nieuw? Gefeliciteerd! Dan kan het plannen van jullie droombruiloft beginnen! Benieuwd waar je moet beginnen? Speciaal voor toekomstige bruidsparen hebben we een bruiloft gids e-book gemaakt boordevol tips en tricks voor het plannen van jullie droombruiloft. Je krijgt het e-book helemaal gratis als je ons als trouwfotografen op jullie bruiloft boekt. Toch benieuwd geworden? Bestel het e-book voor maar €25,-! 

Trouwen in Zeeland

Trouwen op het strand, in de stad of misschien zelfs wel op een boerderij, Zeeland heeft een hele hoop verschillende mogelijkheden voor trouwlocaties. Onze favoriete trouwlocaties in Zeeland zijn bijvoorbeeld Fort Rammekens of Hotel de Timmerfabriek in Vlissingen. Trouwen in Zeeland is dus perfect als jullie nog moeten beginnen met het kiezen van een locatie! Als trouwfotografen in Zeeland zijn we enorm fan van de diversiteit wat Zeeland te bieden heeft. 

Bruidspaar komt door de poorten lopen van een oud fort, genaamd Fort Rammekens in Ritthem.

Trouwfotograaf zoeken

Eén van de eerste dingen die je kunt regelen tijdens het plannen is een trouwfotograaf. Gaan jullie in 2024 trouwen en vraag je je af wanneer je het beste kunt beginnen met het plannen van jullie bruiloft? Het slimste is om in januari al op zoek te gaan naar een trouwfotograaf in Zeeland! Hierdoor heb je de meeste kans dat jullie datum nog beschikbaar is. Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum in 2024? Stuur ons een berichtje om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen! 

Benieuwd naar inspiratie voor jullie bruiloft?

Luister dan eens naar onze podcast Bruiloft in Beeld! In de derde aflevering bespreken we namelijk waarmee je het beste kunt beginnen en hoe je je het beste oriënteert als je opzoek bent naar een trouwfotograaf. Benieuwd naar de voordelen van twee trouwfotografen? Luister dan eens onze tweede aflevering!