1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!
Denice Denice
03 november 2022

Investering trouwfotograaf Walcheren

We snappen natuurlijk helemaal dat een trouwfotograaf een hele investering is op jullie trouwdag. En dat dan ook nog bovenop alle andere kosten die jullie maken voor de trouwdag.

Toch is het erg belangrijk om een goede trouwfotograaf in Walcheren te kiezen voor jullie trouwdag, omdat dit namelijk het enige tastbare is dat jullie na de bruiloft hebben. Daarbij is een trouwfotograaf op jullie bruiloft ook een investering in jullie huwelijk. Jullie kunnen deze foto’s namelijk voor de rest van jullie huwelijk terugkijken.

Een trouwfotograaf is daarom nog waardevoller dan de jurk of het pak die je uiteindelijk maar één dag aan hebt!

We snappen dat jullie bruiloft bestaat uit één dag, jullie grote dag!

Voor ons bestaat jullie bruiloft echter voor meer dan één dag. Zoals jullie zelf wel hebben gemerkt tijdens het plannen van de bruiloft, is het enorm veel werk in de voorbereiding. Dit geldt natuurlijk ook voor ons. We komen op kennismakingsgesprek, we versturen een offerte, we hebben tussendoor contact via Whatsapp, we komen een tweede keer op gesprek om jullie dag door te spreken en natuurlijk bespreken we samen ook nog een keer de planning voordat we onze spullen pakken voor de volgende dag!

En dan is het zover, jullie bruiloft! Uiteraard zijn wij op jullie bruiloft maar één dag aanwezig. Maar na deze dag zijn wij nog minimaal 2 dagen bezig om de foto’s te bewerken. Oh, om niet te vergeten, zijn wij met 2 fotografen, waardoor wij totaal zijn dus minimaal 7 volledige dagen bezig met jullie bruiloft!

Apparatuur & abonnementen

Helaas is de apparatuur waarmee wij fotograferen niet goedkoop (dat zou namelijk voor ons ook heel fijn zijn!). Om de kwaliteit van jullie foto’s zo hoog mogelijk te kunnen maken, beschikken wij allebei over de beste en nieuwste apparatuur om jullie bruiloft te fotograferen.

Voor het bewerken van jullie foto’s gebruiken wij daarom ook de beste software om de kwaliteit niet verloren te laten gaan. Zo kunnen wij uiteindelijk de foto’s in de beste kwaliteit aan jullie leveren. Daarbij zijn wij natuurlijk ook verzekerd voor onze apparatuur en eventuele schade die wij kunnen veroorzaken tijdens jullie bruiloft.

Kantoor

En als laatst, om niet te vergeten, gebruiken wij een deel van onze woning als kantoor. Uiteraard betalen wij hier geen extra kosten voor, maar deze moet natuurlijk ook ingericht worden met de beste apparatuur!

We willen natuurlijk de beste computers hebben om jullie foto’s zo snel mogelijk te bewerken. En denk bijvoorbeeld aan opslag, want met zoveel bruiloften, is er een hele hoop opslag nodig om jullie foto’s goed en veilig te bewaren!

Maar natuurlijk liggen hier ook alle extra’s die jullie van ons krijgen. Zoals de USB-sticks waar wij jullie foto’s opleveren. Maar ook de inpak materialen voor jullie mini fotoalbum!