1 New alerts
Onze agenda voor 2024 & 2025 is vanaf nu geopend. Plan nu jullie kennismaking!
Denice Denice
21 juli 2023

Waarom zou je kiezen voor een team van beeldmakers?

Je hebt het misschien al voorbij zien komen op onze socials, of misschien zelfs al wel op onze website. Wij werken namelijk samen met een videograaf tijdens bruiloften. Steeds vaker krijgen wij dan ook de vraag waarom je een team van drie personen zou boeken voor je bruiloft. Daarom leg ik in deze blog graag aan jullie uit wat nu precies het grote voordeel is van een team aan beeldmakers. 

Op elkaar ingespeeld

Als team hebben wij regelmatig samengewerkt. Dit betekent dat wij inmiddels aardig op elkaar ingespeeld zijn. Soms hebben we aan één blik al genoeg, maar mocht dat niet zo zijn, dan hebben we altijd onze oortjes nog. Tijdens een bruiloft maken wij namelijk gebruik van portofoons voor de communicatie. Zo zorgen we ervoor dat niemand een moment mist of dat er iemand in de ander zijn beeld staat.

Compleet beeld

Omdat je een team boekt van zowel fotograven als een videograaf, kun je de volledige bruiloft laten vastleggen. Zo heb je later een compleet beeld van jullie bruiloft. Video geeft namelijk een hele andere dimensie dan foto's, waardoor je de bruiloft op een later moment weer helemaal opnieuw kunt beleven. En niet alleen met stilstaand beeld, maar ook met bewegend beeld. 

Gezellig & handig 

Daarnaast is een team van beeldmakers niet alleen handig, maar ook nog eens mega gezellig! Vaak zijn wij er al vanaf het begin van de bruiloft bij, waardoor wij in de ochtend makkelijk kunnen opsplitsen. Op deze manier is er zowel iemand bij de bruid als bij de bruidegom. Ook tijdens de fotoshoot kunnen wij makkelijk elkaar afwisselen en is er altijd iemand bij om te assisteren bij de jurk of om spullen vast te houden!

Professioneel 

Buitenom het feit dat het natuurlijk erg gezellig is om de gehele dag drie mensen met jullie mee te hebben, ziet het er ook nog eens heel professioneel uit. Zo voelen jullie je de gehele dag ook écht als de sterren van de dag! Jullie worden namelijk heel de dag gevolgd door vijf camera's. Dit houdt natuurlijk ook in dat je zeker weet dat je na de bruiloft in het bezit bent van professioneel beeldmateriaal. Zowel de foto's als de video worden namelijk ook professioneel bewerkt. 

Een echte eyecatcher!

Zoals ik hierboven natuurlijk al zei, zullen jullie je de gehele dag voelen als de sterren van de dag. Deze dag draait natuurlijk helemaal om jullie. Vooral tijdens de fotoshoot is dit iets wat jullie dan ook zeker zullen merken. Met een professioneel team, die ook nog eens gebruik maakt van portofoons, trek je gegarandeerd de aandacht. En dat is alleen maar leuk, want je zult daardoor enorm veel felicitaties ontvangen op jullie grote dag. Jullie zijn écht de sterren op jullie dag!

Overtuigd om een team te boeken?