1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!
Kenneth Kenneth
11 juli 2023

Welke lenzen gebruiken wij op een bruiloft?

Wij krijgen best vaak de vraag waarom wij met verschillende camera's en lezen rondlopen op een bruiloft. In dit blog lees je hier meer over. 

Denice houd van allround

Denice maakt het liefst gebruik van een 24-70mm lens. Deze lens zorgt ervoor dat je zowel wijdere foto's (24mm) kan nemen, maar ook meer kan inzoomen en dichtbij kan komen met de 70mm. Dit maakt deze lens eigenlijk perfect voor heel de dag. Er is bijna geen situatie waarin je niet met deze lens uit de voeten kunt. 

Onderstaand een aantal voorbeelden

Kenneth gaat voor diversiteit

Kenneth houd van de diversiteit van twee verschillende lenzen. Aanvullend met de lens van Denice zorgt dit ervoor dat we een unieke set krijgen van elke bruiloft. Kenneth het liefst met de 15-35mm, 85mm en 70-200mm. Dit heeft ook te maken met de rol die Kenneth vaak op zich neemt. Waar Denice meer van voren zal staan bij het bruidspaar is Kenneth vaak op de achtergrond te vinden om net die lachende mensen en intieme of emotionele momentjes te fotograferen. Met een 85mm of 70-200mm heb je namelijk veel bereik om van veraf foto's te maken. Naast deze twee lenzen loopt Kenneth ook graag met een 15-35mm om eventueel portretten te kunnen schieten, maar ook mooie overzichten. Daarbij is deze lens ook heel goed geschikt voor foto's van het feest.

Onderstaand een aantal voorbeelden