Gezellige & spontane fotoshoot met z'n tweeën

Tijdens een koppel shoot gaat Denice op pad met jullie om de mooiste herinneringen vast te leggen. Voor ons is het vooral belangrijk dat jullie een gezellige avond hebben en vooral niet geforceerd en statisch op een foto staan. Een mooie wandeling tijdens zonsondergang in het bos of op het strand tijdens golden hour. Geen fan van de kust? Dan zoeken we een mooie industriële locatie op.

Wij raden jullie aan om de shoot te plannen rond zonsopkomst of zonsondergang, op deze manier is er mooi zacht licht en geeft dit een extra feeling aan jullie foto's.

Kies jullie favoriete optie

Perfect date

€ 300

1 uur op locatie
Een locatie naar keuze
25 digitale foto's
Mini foto album 15x20cm
Persoonlijke online gallerij
Extra foto's bij te bestellen
Aanvragen

Luxe love shoot

€ 250

1 uur op locatie
Een locatie naar keuze
15 digitale foto's
Persoonlijke online gallerij
Extra foto's bij te bestellen
Aanvragen

Love shoot

€ 200

45 minuten op locatie
Een locatie in Vlissingen
10 digitale foto's
Persoonlijke online gallerij
Extra foto's bij te bestellen
Aanvragen

Ontspannen & gezellige sfeer

Zijn jullie normaal niet zo van op de foto gaan? Wij herkennen dat maar al te goed en horen dat heel vaak (jullie zijn zeker niet de enige)! Om jullie helemaal op je gemak te laten zijn voor de foto's sturen we jullie aan door jullie opdrachtjes te geven om een ontspannen en gezellige sfeer te creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beschrijven van jullie eerste date.

Kiezen van de locatie & de kleding

Hebben jullie geen specifieke locatie in gedachte? Juist hiervoor hebben wij een locatie brochure ontwikkeld, dit zijn voor ons de mooiste plekjes in Zeeland waar we jullie op de foto kunnen zetten. Zodra je bij ons een koppel shoot boekt krijg je deze van ons opgestuurd. Oh, en uiteraard krijgen jullie voorafgaand aan de shoot ook leuke kledingtips.