1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Destination wedding

Gaan jullie trouwen in het buitenland op jullie droomlocatie? Wij gaan graag met jullie mee om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen in het buitenland! 

Bij ons ben je op het juiste adres voor hét complete beeld van jullie bruiloft. Wij bieden namelijk niet alleen fotografie aan, maar ook videografie. Alles in één, en dat ook nog eens voor een vaste prijs!

Trouwen in het buitenland 

Professioneel team

Voor jullie bruiloft in het buitenland komen wij met een professioneel team van twee fotografen en een videograaf. Zo bieden wij het complete plaatje en kun je de volledige media van jullie bruiloft uit handen geven. Wij zorgen namelijk dat alles vastgelegd wordt. 

Storytelling

Zowel voor de foto's als in de video zijn wij gericht op storytelling. Wij willen namelijk graag jullie verhaal vastleggen door middel van beelden. Wij leggen jullie bruiloft daarom vast op een spontane manier en reizen dan ook graag met jullie mee naar het buitenland!

Meer informatie over jullie bruiloft in het buitenland?

Wij hebben verschillende soorten blogs geschreven met informatie over buitenlandse bruiloften. 
Lees onze blogs hieronder. 

Bruidspaar dat elkaar een kus geeft na het ja woord middenin de wijngaard van Dreischor

Trouwen in het buitenland

09-11-2023
Bruid wordt opgetild middenin een wijngaard in Dreischor met op de achtergrond alle prachtige wijngaard bomen in mooi zonlicht

Een fotograaf uit Nederland voor je bruiloft in het buitenland

06-11-2023
Bruidspaar die elkaar recht in de ogen kijkt terwijl ze elkaar omhelzen midden in een wijngaard met ondergaande zon

Fotoshoot tijdens je bruiloft in het buitenland

24-11-2023

Tarieven

Een destination wedding is uniek. Het land, de locatie, het aantal dagen, iedere bruiloft is weer anders. Onze tarieven zijn daarom ook uniek. Wij maken voor jullie graag een passende offerte voor jullie droombruiloft. Wil je meer weten over onze tarieven of een indicatie weten? Kijk dan eens naar onze tarieven voor een Nederlandse bruiloft.