Destination wedding

Gaan jullie trouwen in het buitenland op jullie droomlocatie? Wij gaan graag met jullie mee om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen in het buitenland! 

Bij ons ben je op het juiste adres voor jullie complete beeld van jullie bruiloft. Wij bieden namelijk niet alleen fotografie aan, maar ook videografie. Alles in één, en dat ook nog eens voor een vaste prijs!

Trouwen in het buitenland 

Professioneel team

Voor jullie bruiloft in het buitenland komen wij met een professioneel team van twee fotografen en een videograaf. Zo bieden wij het complete plaatje en kun je de volledige media van jullie bruiloft uit handen geven. Wij zorgen namelijk dat alles vastgelegd wordt. 

Storytelling

Zowel voor de foto's als in de video zijn wij gericht op storytelling. Wij willen namelijk graag jullie verhaal vastleggen door middel van beelden. Wij leggen jullie bruiloft daarom vast op een spontane manier en reizen dan ook graag met jullie mee naar het buitenland!

Tarieven

Een destination wedding is uniek. Het land, de locatie, het aantal dagen, iedere bruiloft is weer anders. Onze tarieven zijn daarom ook uniek. Wij maken voor jullie graag een passende offerte voor jullie droombruiloft.  

Een offerte aanvragen?