1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Huwelijksfotograaf Zeeland

Zijn jullie opzoek naar een huwelijksfotograaf voor jullie huwelijk in Zeeland? Dan ben je bij SeaShot op het juiste adres! Ontdek hieronder hoe wij jullie speciale dag onvergetelijk kunnen maken. Samen creëren we tijdloze herinneringen van jullie huwelijk. 

Huwelijksfotografie in Zeeland 

Jullie huwelijksdag is een uniek verhaal en verdient professionele foto's wat ieder moment vastlegt. Ontdek op deze pagina waarom huwelijksfotografie in Zeeland niet alleen toffe foto's oplevert, maar tijdloze herinneringen creëert. 

Waarom zou je kiezen voor huwelijksfotografie in Zeeland?

Zeeland is een unieke provincie om jullie huwelijk te laten plaatsvinden. Zeeland biedt niet alleen uitgestrekte stranden, maar ook pittoreske dorpjes. Wij, als huwelijksfotografen, kennen de meest betoverende plekjes om jullie huwelijksdag vast te leggen. Met een scherp oog voor detail en creativiteit zorgen wij ervoor dat elke emotie en glimlach wordt vastgelegd op beeld. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor videografie, waardoor je het complete plaatje hebt voor jullie huwelijk! 

Tarieven voor jullie huwelijksfotograaf in Zeeland

Huwelijksfotografen in Zeeland liggen redelijk op 1 lijn in de tarieven. Daarom is vaak lastig om te kiezen voor de fotograaf die bij jullie past. Wij komen met twee fotografen, wat ons onderscheid van andere huwelijksfotografen in Zeeland. Bekijk hieronder onze diverse pakketten. 

Tarieven

Standaard

vanaf €1995

6 uur
Twee trouwfotografen
Ieder extra uur €125
Pakket aanvragen

Luxe

vanaf €3995

De gehele dag á 12 uur
Foto- en videografie (3 pers.)
Ieder extra uur €250
Pakket aanvragen

Compleet

vanaf €4995

De gehele dag á 12 uur
Foto- en videografie (3 pers.)
Luxe album (30x30 cm) met bewaarbox t.w.v. €1.000,-
Twee mini ouder albums (20x20 cm) t.w.v. €200,-
Ieder extra uur €250
Pakket aanvragen

Het complete plaatje voor jullie huwelijk

Zoals je misschien in onze tarieven al voorbij hebt zien komen, bieden we 3 verschillende pakketten. Bij het standaard pakket is dit alleen fotografie met twee fotografen, maar bij het luxe en het complete pakket is dit inclusief videograaf. We komen jullie huwelijk vastleggen met drie personen, waardoor jullie het complete plaatje hebben van de dag.