1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Loveshoot

Herken je dat, je wilt graag een nieuwe foto plaatsen of aan je muur hangen, maar jullie hebben eigenlijk alleen maar selfies? Dan is een loveshoot de perfecte oplossing voor jullie! Na deze shoot hebben jullie namelijk niet alleen professionele foto's van jullie samen, maar ook nog eens een onvergetelijke herinnering! 

Je kunt een loveshoot daarnaast ook boeken tijdens jullie verloving of misschien zelfs wel voor op de uitnodigingen van jullie bruiloft als pre-wedding shoot of after-wedding shoot!

Een loveshoot in Zeeland

Wonen jullie in Zeeland of zijn jullie op vakantie? Dan is dit het perfecte moment om jullie loveshoot in te plannen! Met de eindeloze mogelijkheden van het strand, tot aan het bos of zelfs prachtige dorpen en steden is Zeeland de perfecte locatie voor jullie loveshoot. Na het boeken van jullie fotoshoot ontvang je van ons een uitgebreide brochure met diverse toffe locaties in Zeeland!

Lieve woorden

Jordi & Eva

Deze shoot was een verrassing voor ons beide omdat we deze cadeau hebben gekregen voor ons jubileum. Onze verwachtingen zijn overtroffen! Een goed team, creatieve ideeën, lachen en gezelligheid stond centraal. Dankjewel Denice en Kenneth voor deze fantastische shoot bij jullie!

Tarieven

Compleet

€ 425

1,5 uur fotografie op een locatie naar keuze (in Zeeland)
Inclusief alle digitale foto's in HR
Inclusief een mini album 20x20 cm t.w.v. €100,-!
Locatie- en kledingtips
Pakket aanvragen

Luxe

€ 375

1 uur fotografie op een locatie naar keuze (in Zeeland)
Inclusief alle digitale foto's in HR
Locatie- en kledingtips
Pakket aanvragen

Standaard

€ 250

1 uur fotografie op een locatie naar keuze (in Zeeland)
Inclusief 15 foto's naar keuze (extra foto's bij te bestellen)
Locatie- en kledingtips
Pakket aanvragen

Kledingtips

Hebben jullie geen idee wat je aan moet trekken naar de fotoshoot? Of willen jullie meer inspiratie opdoen voor verschillende kleurencombinaties? Na het boeken van jullie fotoshoot ontvang je van ons een uitgebreide brochure met kledingtips!

Pre-wedding shoot

Wist je dat een loveshoot ook geboekt kan worden als pre-wedding shoot? Met een pre-wedding shoot kunnen jullie namelijk wennen aan de camera die op jullie bruiloft de hele dag op jullie gericht zal zijn. Daarnaast kunnen jullie de foto's van de pre-wedding shoot ook nog eens gebruiken op jullie uitnodigingen voor de bruiloft. Een ideale combinatie! Daarnaast is een pre-wedding shoot ook perfect om te boeken als je van plan bent om je vriendin ten huwelijk te vragen! 

After-wedding shoot

Toch nog een keer jullie trouwkleding aan omdat jullie het zonde vinden dat deze niet meer gebruikt wordt? Of een trash-the-dress shoot boeken? Een loveshoot is ook de ideale mogelijkheid voor een after-wedding shoot!

Lieve woorden

Niek & Arienne

Wij hebben prachtige foto's ontvangen door een superteam van fotografen. Wat was het een geweldig leuke gezellige dag, en dat zie je zeker terug in de resultaten.