Over SeaShot

Twee verschillende mensen die dezelfde passie delen. En oja, we zijn ook nog eens een koppel! Combineer deze twee dingen en je krijgt een mega leuke combinatie voor jullie bruiloft! Want, wat is er nu leuker dan gefotografeerd worden door een koppel net als jullie?

De combinatie van het fotograferen en het samen creatief bezig zijn was voor ons doorslaggevend om SeaShot op te richten. Omdat wij in Vlissingen wonen, fotograferen we alleen in Zeeland. 

Daarnaast hebben we ook nog eens een prachtige samenwerking met diverse videografen voor onze bruiloft video's. 

Lees hieronder verder om ons te leren kennen!

Denice

Hi! Mijn naam is Denice, ik ben 23 jaar jong en gek op fotografie!

Op negenjarige leeftijd begon mijn interesse voor de fotografie. Als klein meisje liep ik altijd rond met de camera van mijn opa. Dat mijn hobby uiteindelijk zou uitgroeien tot waar ik nu sta, had ik nooit durven dromen.

En, niet alleen het fotograferen zelf vind ik erg interessant, maar ook alles dat erbij komt kijken. Het plannen, het uitzoeken van locaties en zelfs het administratieve werk. Zo sta ik altijd vooraan als er iets geregeld moet worden, vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en wil ik altijd met het beste cadeau aankomen op verjaardagen. De perfecte combinatie voor een eigen fotografiebedrijf!

Kenneth

Hoi, ik ben Kenneth! Sinds 2017 ben ik met mijn camera in de hand te vinden. Naast mijn hobby’s voetballen, gamen, koken en een baan als webdeveloper, fotografeer ik graag. Naast het fotograferen ben ik sinds kort ook bezig met het vastleggen van video. Dit geeft een extra dimensie aan het maken van herinneringen.

Binnen SeaShot kun je mij als onderdeel van je bruiloft boeken samen met mijn vriendin (inmiddels verloofde), Denice. Bij SeaShot bieden we namelijk een unieke mogelijkheid om jouw bruiloft door twee fotografen vast te laten leggen. Voor nu bieden we dit alleen als twee fotografen aan, maar in de toekomst ben ik wellicht als videograaf aanwezig.

Bodey

Miauw! Mijn naam is Bodey en ik ben geboren op 22 augustus 2022. Sinds oktober woon ik bij mijn baasjes Kenneth en Denice. Mij zul je dan ook zeker tegenkomen tijdens jullie kennismakingsgesprek! En ohja, ik ga het liefst op schoot liggen bij de persoon die mij het minst leuk vindt...

Bailey

Miauw! Mijn naam is Bailey en ik ben geboren op 6 maart 2023. Sinds april woon ik ook bij mijn baasjes Kenneth en Denice en mijn grote broer Bodey. Mij zul je dan ook zeker tegenkomen tijdens jullie kennismakingsgesprek! Ik ben gek op veters en daarnaast vind ik het geweldig om je tas op te eten!