Trouwvideograaf in Zeeland

Waarom een trouwvideo laten maken van jullie bruiloft in Zeeland? Op bewegend beeld zie je nog beter de emotie van jullie dag, echt de sfeer proeven en opnieuw herbeleven. Zijn jullie op zoek naar een professionele trouwvideograaf in Zeeland die jullie speciale dag op een unieke en prachtige manier vastlegt? Als ervaren trouwvideograaf zijn wij gespecialiseerd in het vastleggen van de mooiste momenten van jullie bruiloft. Van het voorbereiden/aankleden tot aan het feest zorgen we dat elk detail wordt vastgelegd en past bij jullie persoonlijkheid en stijl.

Keuze uit drie trouwvideografen in Zeeland

Bij SeaShot kun je kiezen uit een drietal trouwvideografen in Zeeland. Jullie mogen zelf kiezen welke videograaf het beste bij jullie past. Bij ons complete pakket zit standaard een video inbegrepen. Bij Quentin is dit +/- 3 minuten, bij Sten is dit +/- 4 minuten en bij Jordan is dit +/- 6 minuten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Kies jouw trouwvideograaf

Quentin

Sten

Jordan

Quentin

Quentin is een jong getalenteerde videomaker. Op jullie grote dag zorgt hij ervoor dat alles op een leuke en kwalitatief goede manier wordt vastgelegd. Quentin zijn video's leggen perfect de sfeer van de dag neer in een korte video die jullie voor altijd bij blijft en een geheel beeld geeft van die ene speciale dag, jullie dag.

4K kwaliteit Inclusief drone Standaard +/- 3 minuten video

Extra optie tarieven van Quentin

Ceremonie

€ 300

Volledige ceremonie in beeld
Inclusief geluid
Aanvragen

Lange video

€ 400

Video van 8-10 minuten
Inclusief muziek naar keuze (genre)
Aanvragen

Sten

Sten is een gedreven videograaf die graag zijn ervaring in de praktijk wilt brengen. Dit zie je ook gelijk terug in zijn video's. 

4K kwaliteit Documentaire stijl Standaard +/- 4 minuten video

Jordan

Jordan is een gepassioneerd video maker. Van bruiloften tot bedrijven, Jordan verteld verhalen met beeld. Er zit altijd een achterliggende gedachte, verhaal of emotie in zijn video's verwerkt. 

Inclusief drone 4K Kwaliteit Standaard +/- 6 minuten video

Extra optie tarieven van Jordan

Ceremonie op beeld

€ 200

Complete ceremonie in beeld
Inclusief geluid
Aanvragen

Same day edit

€ 150

Aanvragen