1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen bij de Timmerfabriek in Vlissingen

Sinds 2023 is Hotel de Timmerfabriek in Vlissingen officieel benoemd als trouwlocatie! De gehele bruiloft, van de ceremonie tot aan het diner en het feest kunnen plaatsvinden in de Timmerfabriek. Daarnaast is het torentje in het hotel van de Timmerfabriek ook nog eens te boeken als bruidssuite! De ideale trouwlocatie in Vlissingen als je het ons vraagt. 

De Timmerfabriek in Vlissingen

De ideale locatie om te trouwen als je op zoek bent naar één plek in Vlissingen voor de gehele bruiloft. Met zowel de mogelijkheid voor een buitenceremonie als een optie tot een binnenceremonie is het voor ieder wat wils. Daarnaast kun je heerlijk dineren in de Gastrobar van Hotel de Timmerfabriek en als kers op de taart hebben ze ook nog eens een prachtige bruidssuite mét dakterras! 

Fotoshoot in de Timmerfabriek

De Timmerfabriek in Vlissingen uit 1914 is in 2022 getransformeerd tot hotel en gastrobar. Doordat de oude details in de Timmerfabriek bewaard zijn gebleven, is het een prachtige locatie voor een fotoshoot op je bruiloft. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting komt helemaal terug in de foto's.  

In de buurt van het strand

De Timmerfabriek ligt ook nog eens heel dichtbij het strand van Vlissingen, waardoor je de fotoshoot op de bruiloft ideaal kan combineren met toffe foto's op het strand! Naast het strand is ook het Nollebos of de kop van het Dok in de buurt van de Timmerfabriek. Een ideale afwisseling voor toffe foto's van jullie bruiloft. 

Gaan jullie trouwen bij de Timmerfabriek in Vlissingen?

Gefeliciteerd! We komen graag jullie bruiloft in de Timmerfabriek vastleggen! Plan jullie kennismakingsgesprek met ons in om te kijken of er een klik is. Oh, en wist je dat wij vanaf ons keukenraam uitkijken op de Timmerfabriek? Zo kun je het kennismakingsgesprek ideaal combineren met een bezoekje aan de Timmerfabriek in Vlissingen!