1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen bij El Molino in Schoondijke

Grand Café El Molino is een unieke trouwlocatie op een boerderij in Zeeuws-Vlaanderen in Zeeland. Je kunt er niet alleen de ceremonie regelen, maar ook de receptie en het diner. Daarnaast hebben ze 7 authentieke suites genieten jullie hier van een romantische huwelijksnacht samen met familie en dierbaren. Gaan jullie trouwen bij El Molino? Wij komen graag jullie bruiloft vastleggen! 

Grand Café El Molino in Schoondijke

Een prachtig pareltje in Zeeuws-Vlaanderen en daarbij natuurlijk een unieke trouwlocatie voor jullie bruiloft. De familiemolen uit 1812 is volledig omgebouwd tot Grand Café. Een historische plek waar je jullie droombruiloft kunt organiseren. Trouwen op een boerderij met prachtig uitzicht op het water. El Molino is dé ideale plek voor een Toscaanse bruiloft maar dan lekker dichtbij in Zeeland.

Unieke aankleding

Naast het feit dat El Molino een unieke trouwlocatie is, is ook de aankleding uniek. Zo hebben ze bijvoorbeeld witte Hollywood letters aan de overkant van de ceremonie, hoe tof is dat!?

Trouwen jullie bij El Molino in Schoondijke?

Vertrekt jullie huwelijksbootje vanaf de oever aan de molenkreek in Schoondijke? Dan komen wij graag jullie bruiloft vastleggen