1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen bij Fort Rammekens in Ritthem

Sinds 2014 is Fort Rammekens in Ritthem een officiële trouwlocatie in Zeeland. Het oudste zeefort van West-Europa is unieke trouwlocatie in Zeeland. De ideale locatie om je gehele bruiloft zelf te organiseren! Wij leggen deze bruiloft graag voor jullie vast. 

Trouwen bij Fort Rammekens in Ritthem!?

Jazeker! Vanuit de gemeente Vlissingen is Fort Rammekens in Ritthem een officiële trouwlocatie waar je je eigen bruiloft volledig zelf kunt organiseren! Hoe leuk is dat!?

Sfeervol trouwen in een echt fort? 

Dat kan in Vlissingen! Jullie kunnen het ja-woord geven in de authentieke Middeleeuwse kamer van Fort Rammekens in Ritthem, het oudste zeefort van West-Europa. Bij binnenkomst met de zware metershoge en dikke houten deuren van de toegangspoort heb je gelijk al het authentieke gevoel wat het fort met zich meebrengt. Het fort is gebouwd tussen 1547 en 1552 en verscholen in een uitgestrekt natuurgebied. Met de kreken, bossen, schorren en duinen in de omgeving is het een ideale trouwlocatie in combinatie met jullie trouwfotoshoot. 

Zelf je bruiloft organiseren?

Willen jullie je eigen bruiloft volledig zelf of in samenwerking met een weddingplanner organiseren? Dan is Fort Rammekens in Ritthem de ideale locatie voor jullie! Omdat het fort bestaat uit dikke muren en een grasveld, is er een hele hoop mogelijk. Je kunt daarom alles helemaal zelf organiseren. Van de decoratie tot aan het diner, het kan allemaal! 

De ideale locatie voor een geheel eigen bruiloft

Fort Rammekens in Ritthem is dé locatie voor jullie als je opzoek bent naar een rustig gelegen fort in een natuurgebied in de gemeente Vlissingen. Een prachtige locatie voor de bruiloft die jullie zelf kunnen inrichten, hoe leuk is dat!?