1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen bij Huys Ter Schelde in Koudekerke

Huys Ter Schelde in Koudekerke is een prachtig monumentale villa uit 1910 waar jij je gehele bruiloft kunt houden! Wij leggen deze bruiloft graag voor jullie vast. 

Trouwen bij Huys Ter Schelde in Koudekerke

Huys Ter Schelde is een prachtige trouwlocatie als jij opzoek zijn om alles op 1 locatie te organiseren. Van de ceremonie tot het diner en het feest, alles kan op deze locatie! Dit sfeervolle partyrestaurant bestaat uit diverse authentieke kamers waarin jullie de sfeer van begin twintigste eeuw beleven. De Tuynkamer is een mooie lichte serre voor het houden van een receptie, diner of feest. Proosten op jullie geluk kan op de terrassen, omzoomd met prachtig groen. De laatste uitbreiding is de Theaterzaal, deze zaal is naadloos geïntegreerd in de monumentale omgeving van Huys ter Schelde. 

Huys Ter Schelde als trouwlocatie

Als je op zoek bent naar een locatie die de perfecte balans vindt tussen elegantie, geschiedenis en gastvrijheid, overweeg dan zeker Huys Ter Schelde voor jullie sprookjeshuwelijk in Zeeland. Het is niet alleen een trouwlocatie; het is liefde en romantiek op een betoverend landgoed 🏰