1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen bij Landlust in Nieuwdorp

Een volledig verzorgd en onvergetelijk trouwfeest, compleet afgestemd op jullie wensen. Landlust is een prachtige en authentieke trouwlocatie voor een sfeervolle en intieme bruiloft in Zeeland. Gaan jullie trouwen bij Landlust in Nieuwdorp? Wij leggen jullie bruiloft graag voor je vast!

Partycentrum Landlust in Nieuwdorp

Restaurant en Partycentrum Landlust is gelegen in een authentieke en sfeervolle boerderij in het Zeeuwse Nieuwdorp. In deze antieke boerderij kun je niet alleen een je feest organiseren, maar ook je ceremonie en het diner! Een ideale locatie voor als je je volledige bruiloft op één locatie wilt organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Landlust

Locatie Landlust Nieuwdorp

Landlust ligt in Nieuwdorp, in de buurt van Middelburg in Vlissingen. Zo kun je jouw bruiloft bij Landlust ook ideaal combineren met een fotoshoot op de boulevard in Vlissingen of in het centrum van Middelburg. Ga bijvoorbeeld voor de Reigerstraat, het Abdij of de Kuiperspoort! Ook het stadhuis in Middelburg ligt in de buurt van Landlust, dus je kunt ook jullie ceremonie in Middelburg houden en vervolgens afreizen naar Landlust voor de rest van de bruiloft. 

Het diner op jullie bruiloft bij Landlust in Nieuwdorp

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden voor je bruiloft bij Landlust in Nieuwdorp eindeloos! Je kunt er namelijk niet alleen kiezen voor een lopend buffet, maar ook voor a la carte. Zo kun je helemaal zelf kiezen voor het diner wat past bij jullie bruiloft. 

Het feest op jullie bruiloft bij Landlust in Nieuwdorp

Naast de eindeloze mogelijkheden voor het diner op je bruiloft bij Landlust in Nieuwdorp, zijn er ook een hele hoop mogelijkheden voor het feest op je bruiloft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens de website van Partycentrum Landlust

Jullie bruiloft vastleggen

Jullie bruiloft bij Landlust in Nieuwdorp laten vastleggen? Wij komen graag jullie bruiloft fotograferen!