1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen in het stadhuis in Middelburg

Het stadhuis op de markt in Middelburg is een unieke trouwlocatie voor de ceremonie van jullie bruiloft. Zowel in de fraaie trouwzaal als in de imposante burgerzaal kan getrouwd worden. Zowel de buitenkant als de binnenkant is perfect voor karakteristieke trouwfoto's! Gaan jullie trouwen in het stadhuis in Middelburg? Wij leggen deze bruiloft graag voor jullie vast! 

Bruiloft ceremonie in het stadhuis in Middelburg

Trouwen in de gemeente Middelburg? Eén van onze favoriete locaties voor de ceremonie op een bruiloft is het stadhuis in Middelburg. Deze prachtige locatie is uniek dankzij de karakteristieke eigenschappen van het gebouw. 

Ideale locatie voor jullie trouw fotoshoot in Middelburg

Omdat dat het stadhuis van Middelburg centraal gelegen is, is het een ideale trouwlocatie om te combineren met je trouw fotoshoot in Middelburg! Het stadhuis ligt namelijk op loopafstand van het abdijplein, de reigerstraat en de kuiperspoort! Dit zijn de bekendste plekken in Middelburg waar vaak trouwfoto's gemaakt worden.

Historie van het Stadhuis van Middelburg

Het gebouw is in 1452 gebouwd en heeft hierdoor een prachtige middeleeuwse, authentieke stijl. Dit is fantastisch voor de trouwfoto’s. Zowel in de fraaie trouwzaal als in de imposante burgerzaal kan getrouwd worden. Het voordeel aan dit stadhuis is dat je de hele week door kunt trouwen.