1 New alerts
Onze agenda voor 2024 & 2025 is vanaf nu geopend. Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen op het strand bij Kontiki Beachclub

Wat is er nou mooier dan op het strand te trouwen? Kon-Tiki Beach is een officiële trouwlocatie van gemeente Vlissingen, zodat de mooiste dag van jullie leven van begin tot eind bij het paviljoen kan worden gevierd! Wij leggen deze prachtige dag graag voor je vast op beeld!

Trouwen op het strand bij Kontiki Beachclub in Vlissingen / Dishoek 

Wat is er nou mooier dan op het strand in Zeeland te trouwen? Kon-Tiki Beach is een officiële trouwlocatie van gemeente Vlissingen, zodat de mooiste dag van jullie leven van begin tot eind bij het paviljoen kan worden gevierd.

Bruidspaar dat elkaar een kus geeft na de ceremonie op het strand tussen Vlissingen en Zoutelande.

Trouwen op het strand in Zeeland

Met de zachte bries en het geluid van de golven op de achtergrond geniet je van een intieme en serene sfeer die trouwen op het strand in Zeeland zo bijzonder maakt. De rust van de natuur omarmt jullie liefde, waardoor de focus volledig op elkaar ligt. Stel je voor: het jawoord geven terwijl de zon langzaam ondergaat boven de zee. De kleuren van de avondhemel vormen een prachtig palet voor jullie trouwfoto's. Zeeland staat bekend om zijn betoverende zonsondergangen, en deze kunnen de perfecte achtergrond vormen voor jullie speciale dag.

Laat je droom uitkomen met een strandbruiloft in Zeeland

Vang de emoties, het zand tussen jullie tenen en de glimlachende gasten met professionele fotografie. Als fotograaf in Zeeland kunnen wij deze magische momenten voor jullie vastleggen, zodat de herinneringen voor altijd bewaard blijven. Trouwen op het strand in Zeeland biedt niet alleen een romantische setting maar ook een unieke ervaring die jullie en jullie gasten voor altijd zullen koesteren.