1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwfotograaf Goes

Ben je opzoek naar een geschikte trouwfotograaf in Goes? Wij als ‘SeaShot’ vinden het belangrijk dat je een mooie herinnering hebt aan jullie trouwdag. We leggen dit het liefst in ‘documentaire’ vorm vast zodat je niet heel de dag staat te poseren. Juist de plaatjes die het verhaal doen herbeleven en de plaatjes die de reactie geven ‘Oh! Wat leuk, dat heb ik helemaal niet gezien!?’ zijn voor ons goud waard.

Werkwijze als trouwfotograaf in Goes

Allereerst plannen wij altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in. Dit het liefst bij ons of jullie thuis, zodat we jullie zo goed mogelijk leren kennen. Tijdens dit gesprek inventariseren we jullie globale planning (zover mogelijk) en jullie wensen. Daarbij geven wij ook aan wat je van ons kan verwachten als trouwfotograaf in Goes.

Het vervolggesprek

Indien jullie akkoord zijn met onze offerte plannen we een korte tijd voor jullie bruiloft nog een moment in om alles goed door te spreken. Denk hierbij aan de exacte planning of eventuele belangrijke momenten.

Na de de bruiloft

Na de bruiloft delen we met jullie binnen een vooraf bepaalde tijd (staat in de offerte) alle foto's in een online galerij. In deze galerij kunnen jullie ook de foto's voor in jullie trouwalbum samenstellen. Daarbij is het ook mogelijk om nog een extra afspraak in te plannen indien jullie een luxe fotoalbum willen laten maken. We laten tijdens dit gesprek alle mogelijkheden zien.

Bruidskoppel in de witte koets met paarden op weg naar het stadhuis in Goes

Een persoonlijke klik is voor ons erg belangrijk met onze bruidsfotograaf in Goes

Niet iedereen houdt er van om de hele dag in de spotlights te staan, zeker niet als je je al niet op gemak voelt met de trouwfotograaf in Goes. Bij SeaShot vinden we het belangrijk vooraf een band te creëren voordat we jouw bruiloft in Goes komen fotograferen. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek om jullie beter te leren kennen en wensen door te spreken. Daarnaast is het ook mogelijk om een tweede afspraak in te plannen om eens een kijkje te nemen op jullie trouwlocatie in Goes of shoot locaties te scouten in Goes.

Onze ervaring als trouwfotograaf in Goes

We hebben al meerdere bruiloften mogen fotograferen in het prachtige Goes. Onderstaand vind je een aantal trouwdag verhalen waar we o.a. in Goes zijn geweest.

Arne & Maysa

Arne & Maysa

Lees meer

Waarom kies je voor SeaShot als bruidsfotograaf in Goes? 

Wat ons uniek maakt is dat wij (bijna) altijd met twee trouwfotografen jullie bruiloft in Goes fotograferen. Dit heeft als voordeel dat we een grotere variatie aan foto's kunnen opleveren. Denk hierbij aan het aankleden, we kunnen hier op twee verschillende locaties in Goes aanwezig zijn. 

Daarnaast hebben wij een vaste samenwerking met een videograaf. Wij zijn deze samenwerking aangegaan omdat we vaak genoeg hebben gehoord hoe vervelend het is als er geen goede samenwerking is tussen foto en video op de bruiloft.