Trouwfotograaf Middelburg

Ben je opzoek naar een geschikte trouwfotograaf in Middelburg? Wij als ‘SeaShot’ vinden het belangrijk dat je een mooie herinnering hebt aan jullie trouwdag in Middelburg. We leggen dit het liefst in ‘documentaire’ vorm vast zodat je niet heel de dag staat te poseren. Juist de plaatjes die het verhaal doen herbeleven en de plaatjes die de reactie geven ‘Oh! Wat leuk, dat heb ik helemaal niet gezien!?’ zijn voor ons goud waard.

Een persoonlijke klik is voor ons erg belangrijk met onze trouwfotograaf in Middelburg
 

Niet iedereen houdt er van om de hele dag in de spotlights te staan, zeker niet als je je al niet op gemak voelt met de trouwfotograaf in Middelburg. Bij SeaShot vinden we het belangrijk vooraf een band te creëren voordat we jouw bruiloft in Middelburg komen fotograferen. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek om jullie beter te leren kennen en wensen door te spreken. Daarnaast is het ook mogelijk om een tweede afspraak in te plannen om eens een kijkje te nemen op jullie trouwlocatie in Middelburg of shoot locaties te scouten in Middelburg.

Close up van de corsage bij de bruidengom een prachige witte bloem.
Bruidspaar kijkt elkaar liefde vol aan terwijl ze lopen door de koepoort in Middelburg
Bruidskoppel loopt blij over een houten brug in het bos bij kasteel ter Hooge in Middelburg

Werkwijze trouwfotograaf in Middelburg

Allereerst plannen wij altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in. Dit het liefst bij jullie thuis, zodat we jullie zo goed mogelijk leren kennen. Tijdens dit gesprek inventariseren we jullie globale planning (zover mogelijk) en jullie wensen. Daarbij geven wij ook aan wat je van ons kan verwachten als trouwfotograaf in Middelburg.

Het vervolggesprek

Indien jullie akkoord zijn met onze offerte plannen we een korte tijd voor jullie bruiloft nog een moment in om alles goed door te spreken. Denk hierbij aan de exacte planning of eventuele belangrijke momenten.

Na de de bruiloft

Na de bruiloft delen we met jullie binnen een vooraf bepaalde tijd (staat in de offerte) alle foto's in een online galerij. In deze galerij kunnen jullie ook de foto's voor in jullie trouwalbum samenstellen. Daarbij is het ook mogelijk om nog een extra afspraak in te plannen indien jullie een luxe fotoalbum willen laten maken. We laten tijdens dit gesprek alle mogelijkheden zien.

Bruidegom geeft tijdens de fotoshoot in de Koepoort in Middelburg een kus op de wang van de bruid.

Wat kost een trouwfotograaf in Middelburg?

Ben je een trouwfotograaf in Middelburg aan het zoeken? Bij SeaShot hebben we verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Zo is er voor elk formaat bruiloft wel een geschikt pakket. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen, hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Standaard

vanaf €2000

6 uur
Twee trouwfotografen
Ieder extra uur €125
Pakket aanvragen

Luxe

€ 4000

De gehele dag á 12 uur
Foto- en videografie (3 pers.)
Ieder extra uur €250
Pakket aanvragen

Compleet

€ 5000

De gehele dag á 12 uur
Foto- en videografie (3 pers.)
Luxe album (30x30 cm) met bewaarbox t.w.v. €1.000,-
Twee mini ouder albums (20x20 cm) t.w.v. €200,-
Ieder extra uur €250
Pakket aanvragen

Waarom kies je voor SeaShot als trouwfotograaf? 

Wat ons uniek maakt is dat wij (bijna) altijd met twee trouwfotografen jullie bruiloft in Middelburg fotograferen. Dit heeft als voordeel dat we een grotere variatie aan foto's kunnen opleveren. Denk hierbij aan het aankleden, we kunnen hier op twee verschillende locaties in Middelburg aanwezig zijn. 
 

Daarnaast hebben wij een vaste samenwerking met een videograaf. Wij zijn deze samenwerking aangegaan omdat we vaak genoeg hebben gehoord hoe vervelend het is als er geen goede samenwerking is tussen foto en video op de bruiloft.

Trouwauto rijdend door een lange weg omring met bomen richting kasteel ter hoge in Middelburg.

Vragen over trouwfotograaf Middelburg

Omdat wij fulltime werken, nemen wij maximaal 10 bruiloften per jaar aan. Zo houden we het zo persoonlijk mogelijk. (Uitzonderingen hierop zijn bruiloften die in het weekend plaatsvinden).

Om jullie zo goed mogelijk te leren kennen, komen wij graag bij jullie thuis langs. Mocht dit niet mogelijk zijn, is het natuurlijk ook mogelijk om het kennismakingsgesprek via Teams of Facetime te doen.

Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie van ons een offerte. Indien jullie akkoord zijn, vragen wij een aanbetaling van 10% zodat jullie datum vast komt te staan. De rest van de factuur zullen wij na de bruiloft in rekening brengen.

De aanbetaling is voor ons de zekerheid dat jullie voor ons kiezen. Als jullie zonder reden afzeggen, zullen wij de aanbetaling houden, omdat wij tijd hebben gestoken in de voorbereidingen voor jullie bruiloft.

Wat vervelend! Als jullie bruiloft wordt verzet, zullen wij, indien mogelijk, aanwezig zijn op de nieuwe datum. 

Als jullie bruiloft helemaal wordt geannuleerd, zullen wij het bedrag van de aanbetaling uiteraard terugstorten.

Je ontvangt de foto’s in een persoonlijke online galerij. Via deze online galerij kun je de foto’s bekijken, delen en downloaden. De foto's kunnen via de online galerij ook gemakkelijk gedownload worden in webformaat. We kunnen de foto’s ook in hoge resolutie via WeTransfer naar jullie mailen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor een trouwfotograaf in Middelburg?

Veelgestelde vragen aan fotografen in MIddelburg

Een proffesionele trouwfotograaf in Middelburg start gemiddeld vanaf € 2000,-. De prijzen kunnen uiteraard uiteenlopen op basis van ervaring en extra opties die aangeboden worden.. 

Het belangrijkste bij het kiezen van een trouwfotograaf is het gevoel, de persoonlijke klik en natuurlijk de foto's. Daarnaast zijn het aanbod, prijs en locatie van de fotograaf ook erg belangrijk. 

Plan een kennismakingsgesprek

Om een goed gevoel bij een trouwfotograaf te krijgen en te ontdekken of er een persoonlijke klik is plan je als eerst een kennismakingsgesprek. Bij de meeste trouwfotografen is dit vrijblijven. Tijdens dit gesprek kom je erachter of de trouwfotograaf goed bij je past.

Het is super belangrijk om een goed gevoel en klik te hebben met de fotograaf. Je spendeert namelijk een groot deel van de dag alleen of met de fotografen.

Bekijk het portfolio

Naast de persoonlijke connectie met de trouwfotograaf moeten de foto's natuurlijk ook jullie smaak zijn. Elke fotograaf bewerkt zijn of haar foto's weer op een andere manier. Bekijk vooraf daarom goed het portfolio van de fotograaf en kijk of dit past bij jullie bruiloft. 

Aanbod, prijs en locatie

Bovenstaande punten zijn natuurlijk erg belangrijk, maar prijs, aanbod en locatie spelen ook zeker een rol. Is een fotograaf bijvoorbeeld 'thuis' op de locatie van jullie bruiloft? Dit kan helpen bij het uitzoeken van fotoshoot locaties. Het aanbod van de fotograaf is ook zeer belangrijk. Willen jullie bijvoorbeeld één of meer fotografen of wellicht zelfs een videograaf. Bij SeaShot heb je namelijk zelfs de keus voor één of twee fotografen, maar ook een optie tot een videograaf, we komen dan namelijk met een team van 3. Dit werkt voor ons erg prettig en relaxt.  

Last but not least... de prijs. Het is met namelijk niet zo zijn dat jullie een budget voor een fotograaf hebben vastgesteld, maar deze vervolgens duizenden euro's duurder is, werkt dit ook niet. Lees ons artikel over 'Hoeveel kost een trouwfotograaf' om erachter te komen hoe deze prijs tot stand komt.