Trouwfotograaf in Zeeland

Tijdens jullie trouwdag staat de tijd even stil, net zoals de beelden die wij voor jullie maken. Al jullie familie en vrienden bij elkaar. Het feest, kleding, prachtige locatie en alle andere elementen die jullie dag speciaal maakt leggen wij vast in een verhaal. Een verhaal wat jullie altijd bijblijft.

Jullie verhaal na deze dag versterken wij als trouwfotografen (Denice & Kenneth) met juist die momenten die jullie niet hebben gezien of meegekregen, het hele verhaal.

Bruidskoppel loopt blij over een houten brug in het bos bij kasteel ter Hooge in Middelburg
Aanstaande bruid kijkt liefdevol naar haar bruidegom midden in de natuur
Intiem moment (close up) tijdens de ceremonie waar bruidspaar elkaars hand vast hebben

Werkwijze

Rustig & onopvallend

Als trouwfotograaf proberen we jullie bruiloft zo rustig en onopvallend mogelijk vast te leggen. Tijdens de eventuele fotoshoot helpen we jullie juist wél met poseren of de styling, maar de rest van de dag proberen we zo min mogelijk op te vallen.

Voor ons is het erg belangrijk dat jullie je, samen met alle gasten, op je gemak voelen. Het is namelijk jullie dag!

Kennismaken

Omdat wij maar 10 bruiloften op een jaar fotograferen vinden we het belangrijk dat we een persoonlijke klik met jullie hebben.

Om te kijken of er is een klik is, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in van te voren. Hiervoor komen we het liefst bij jullie thuis, om jullie zo goed mogelijk te leren kennen. 

Extra's

Bekijk hieronder alle extra's voor jullie trouwdag!

Bij aankoop van één van onze pakketten krijgen jullie een mini fotoalbum cadeau. Het album bestaat uit 20 pagina’s gevuld met de mooiste foto’s van jullie trouwdag die jullie ook nog eens zelf mogen uitkiezen! Jullie kunnen kiezen uit verschillende kaften voor het album, de albums zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Extra albums zijn ook te bestellen, ideaal om cadeau te doen aan b.v. de ouders. Voor ieder extra album betaal je € 50.

Bij aankoop van een pakket bruiloft fotografie ontvangen jullie een digitale link met een persoonlijke galerij met daarin alle foto’s van jullie bruiloft. De link is ook te delen met familie en vrienden, zodat niet alleen jullie, maar ook alle gasten de bruiloft kunnen herbeleven. Hierbij is er ook de mogelijkheid om de foto’s te kunnen downloaden via de persoonlijke online galerij.

Bij het boeken van een pakket bruiloft fotografie is het mogelijk om voor een extra pakket met Polaroid foto’s te kiezen. Hierbij nemen wij een Polaroid camera mee naar jullie bruiloft en maken wij hiermee 29 foto’s die jullie aan het eind van de dag direct meekrijgen in een fotoalbum speciaal gemaakt voor polaroids.

Dit pakket is het meest geschikt voor een feest in de avond, zodat er foto’s worden gemaakt tijdens het feest en jullie daarmee een prachtige herinnering hebben aan alle gasten! De kosten voor dit extra pakket beginnen vanaf €99,- voor 30 foto’s.

Bij aankoop van een pakket bruiloft fotografie krijgen jullie een persoonlijke USB-stick cadeau. Hierop staan alle foto’s van jullie bruiloft, zodat jullie deze na de bruiloft kunnen terugkijken via de computer. De foto’s zijn ook te bekijken een persoonlijke online galerij.

Trouwdag verhalen

Benieuwd hoe bruiloften verlopen bij andere mensen? Bekijk hieronder de verschillende bruiloften.

@weseashots

Vind ons op instagram

Wit bord met een prachtige rode carpaccio met parmezaanse kaas, tomaatjes en rucola
Bruidspaar kijkt elkaar liefde vol aan terwijl ze lopen door de koepoort in Middelburg