1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwfotograaf uit Middelburg

Ben je opzoek naar een geschikte trouwfotograaf in Middelburg? Wij als ‘SeaShot’ vinden het belangrijk dat je een mooie herinnering hebt aan jullie trouwdag. We leggen dit het liefst in ‘documentaire’ vorm vast zodat je niet heel de dag staat te poseren. Juist de plaatjes die het verhaal doen herbeleven en de plaatjes die de reactie geven ‘Oh! Wat leuk, dat heb ik helemaal niet gezien!?’ zijn voor ons goud waard.

Werkwijze als trouwfotograaf in Middelburg

Allereerst plannen wij altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in. Dit het liefst bij ons of jullie thuis, zodat we jullie zo goed mogelijk leren kennen. Tijdens dit gesprek inventariseren we jullie globale planning (zover mogelijk) en jullie wensen. Daarbij geven wij ook aan wat je van ons kan verwachten als trouwfotograaf in Middelburg.

Het vervolggesprek

Indien jullie akkoord zijn met onze offerte plannen we een korte tijd voor jullie bruiloft nog een moment in om alles goed door te spreken. Denk hierbij aan de exacte planning of eventuele belangrijke momenten.

Na de de bruiloft

Na de bruiloft delen we met jullie binnen een vooraf bepaalde tijd (staat in de offerte) alle foto's in een online galerij. In deze galerij kunnen jullie ook de foto's voor in jullie trouwalbum samenstellen. Daarbij is het ook mogelijk om nog een extra afspraak in te plannen indien jullie een luxe fotoalbum willen laten maken. We laten tijdens dit gesprek alle mogelijkheden zien.

Close up van de corsage bij de bruidengom een prachige witte bloem.
Bruidspaar kijkt elkaar liefde vol aan terwijl ze lopen door de koepoort in Middelburg
Bruidskoppel loopt blij over een houten brug in het bos bij kasteel ter Hooge in Middelburg

Een persoonlijke klik is voor ons erg belangrijk met onze bruidsfotograaf in Middelburg

Niet iedereen houdt er van om de hele dag in de spotlights te staan, zeker niet als je je al niet op gemak voelt met de trouwfotograaf in Middelburg. Bij SeaShot vinden we het belangrijk vooraf een band te creëren voordat we jouw bruiloft in Middelburg komen fotograferen. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek om jullie beter te leren kennen en wensen door te spreken. Daarnaast is het ook mogelijk om een tweede afspraak in te plannen om eens een kijkje te nemen op jullie trouwlocatie in Middelburg of shoot locaties te scouten in Middelburg.

Bruidspaar zitten op een bankje langs achteren gefotografeerd tijdens de ceremonie.

Onze ervaring als trouwfotograaf in Middelburg

We hebben al meerdere bruiloften mogen fotograferen in het prachtige Middelburg. Het is ook één van onze vaste fotoshoot locaties als het regent. Het abdij biedt namelijk de perfecte binnen locatie voor mooie foto's tijdens slecht weer. Onderstaand vind je een aantal trouwdag verhalen waar we o.a. in Middelburg zijn geweest.

Trouwen op een boerderij in Zeeland

Trouwen op een boerderij in Zeeland

Lees meer
Trouwen in Fort Rammekens | Ruben & Joyce

Trouwen in Fort Rammekens | Ruben & Joyce

Lees meer
Bruidegom geeft tijdens de fotoshoot in de Koepoort in Middelburg een kus op de wang van de bruid.

Wat kost een trouwfotograaf in Middelburg?

Een professionele trouwfotograaf in Middelburg vraagt al snel een tarief vanaf € 1.750,-. Dit is vaak het start tarief en uit te breiden met extra uren en opties. 

Prijzen voor een trouwfotograaf

Waarom kies je voor SeaShot als bruidsfotograaf in Middelburg? 

Wat ons uniek maakt is dat wij (bijna) altijd met twee trouwfotografen jullie bruiloft in Middelburg fotograferen. Dit heeft als voordeel dat we een grotere variatie aan foto's kunnen opleveren. Denk hierbij aan het aankleden, we kunnen hier op twee verschillende locaties in Middelburg aanwezig zijn. 

Daarnaast hebben wij een vaste samenwerking met een videograaf. Wij zijn deze samenwerking aangegaan omdat we vaak genoeg hebben gehoord hoe vervelend het is als er geen goede samenwerking is tussen foto en video op de bruiloft.

Trouwauto rijdend door een lange weg omring met bomen richting kasteel ter hoge in Middelburg.

Vragen over trouwfotograaf Middelburg

Omdat Kenneth fulltime werkt, nemen wij maximaal 15 bruiloften per jaar aan. Zo houden we het zo persoonlijk mogelijk. (Uitzonderingen hierop zijn bruiloften die in het weekend plaatsvinden).

We nodigen jullie graag bij ons thuis uit! Mocht dit niet mogelijk zijn, is het natuurlijk ook mogelijk om het kennismakingsgesprek via Teams of Facetime te doen.

Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie van ons een offerte. Indien jullie akkoord zijn, vragen wij een aanbetaling van 10% zodat jullie datum vast komt te staan. De rest van de factuur zullen wij tijdens het tweede gesprek ongeveer 2 weken voor de bruiloft in rekening brengen.

De aanbetaling is voor ons de zekerheid dat jullie voor ons kiezen. Als jullie zonder reden afzeggen, zullen wij de aanbetaling houden, omdat wij tijd hebben gestoken in de voorbereidingen voor jullie bruiloft.

Wat vervelend! Als jullie bruiloft wordt verzet, zullen wij, indien mogelijk, aanwezig zijn op de nieuwe datum. 

Als jullie bruiloft helemaal wordt geannuleerd, zullen wij het bedrag van de aanbetaling uiteraard terugstorten.

Je ontvangt de foto’s in een persoonlijke online galerij. Via deze online galerij kun je de foto’s bekijken, delen en downloaden. De foto's kunnen via de online galerij ook gemakkelijk gedownload worden in webformaat. We kunnen de foto’s ook in hoge resolutie via WeTransfer naar jullie mailen.