1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Thaise bruiloft in het prachtige Goes

Voor ons als SeaShot een echte primeur, een Thaise bruiloft in Goes! Wij vinden het altijd leuk om in aanraking te komen met bruiloften met een eigen karakter. Op gebied van cultuur, land of thema. Voor ons was dit een geslaagde dag en zouden deze zeker nog eens over willen doen.

Thaise bruiloft

De bruiloft van Arne & Maysa was een bijzondere dag. Het was namelijk een Thaise bruiloft! Niet alleen was dit te zien aan de kleding die ze aanhadden, maar ook de versiering was erop afgestemd. We hebben de foto's ook zo bewerkt dat deze echt passen bij de stijl van deze bruiloft. Een warme kleur rijke dag met twee warme persoonlijkheden. Van een gouden jurk, koets met paarden tot aan de typische dansstijlen tijdens een feest met ondergaande zon in een prachtige tuin.

Een prachtige koets

Het is niet heel gebruikelijk meer in de tijd van nu, maar Arne & Maysa hadden een prachtige witte koets geregeld die hun vervoerde tussen huis en trouwlocatie. Daarbij hebben we bij deze koets in hartje Goes nog een aantal mooie foto's geschoten. 

Eten

In de Thaise cultuur is eten erg belangrijk. Maysa heeft een eigen (thuis)restaurant, genaamd Thais Thuis, waardoor ze niet alleen een heerlijke taart heeft gemaakt, maar ook nog eens een heerlijk buffet heeft klaargemaakt. 

Boeket gooien

Op veel bruiloften zien we toch nog dat het boeket gegooid wordt, wat ook op deze bruiloft het geval was! Een prachtig moment om te zien!

Feest

En na het gooien van het boeket was dan ook tijd voor het feest, mét een bandje!

Bekijk de video