1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen bij de Panta Rhei in Vlissingen

In eerste instantie zou de bruiloft van Elena & Elmar plaatsvinden bij strandpaviljoen Kaapduin, maar helaas ging dit niet door. Op het laatste moment moesten zij daarom opzoek naar een andere locatie. Uiteindelijk is dit Strandpaviljoen de Panta Rhei in Vlissingen geworden! Een prachtige locatie in combinatie met de foto's op de Boulevard. 

Bruidspaar op de foto in de bekende 'reigerstraatje' in hartje Middelburg

Regenachtige dag

Van te voren hadden wij niet helemaal gerekend op een hele dag regen, maar helaas was dit wel het geval. Daarom moesten wij vlak voor de bruiloft onze fotoshoot locatie wijzigen. Gelukkig konden wij last-minute nog terecht op de Abdij in Middelburg. Uiteindelijk toch nog een prachtig resultaat! En ondanks dat het de gehele dag regende, is dat niet terug te zien op de foto's!

Flower man

Dé nieuwe trend op TikTok, overgewaaid vanuit Amerika, de flower man! Laat je bloemblaadjes niet meer strooien door je nichtje, maar ga voor een volwassen man! Elena & Elmar kozen voor dit geweldige alternatief om nét even de spanning van de ceremonie weg te halen!

Taart

En niet alleen hadden zij een bijzonder element op de ceremonie, maar ze hadden ook nog eens een hele bijzondere taart geregeld! Het was namelijk niet 1 taart, maar 3 taarten met verschillende cupcakes en kleine taartjes!

Openingsdans

Aan het eind van de bruiloft hadden ze gepland om naar buiten te lopen door een sterrenregen, maar door de regen ging dit helaas niet door. Daarom moest er een andere oplossing worden bedacht. Een oplossing die uiteindelijk echt geweldig uitpakte, namelijk sterrenregens tijdens de openingsdans!

Video

Bekijk hieronder de video van Elena & Elmar!