1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwfotografie in Fort Rammekens en de Oostkerk in Middelburg

Officieel zou de bruiloft van Ruben & Joyce onze allereerste bruiloft zijn zowel onder de naam 'SeaShot' als het samen fotograferen van een bruiloft. Uiteindelijk werd dit de 3e bruiloft die we samen hebben gefotografeerd. Uiteraard was dit wel een bruiloft waar we erg naar uit keken. Prachtige locatie voor de ceremonie (de Oostkerk) en het feest waren namelijk een feit. Niet te vergeten een super leuke aanstaande man en vrouw.

Rug van de bruid met de prachtige jurk & haar
Bruidegom staat te wachten op zijn bruid net voor de ceremonie, je ziet zijn emotie is zijn blik terug.
Close up van de corsage van de bruidegom

De Oostkerk in Middelburg

Ruben & Joyce hadden zeker niet de minste keuze gemaakt voor een prachtige locatie voor de ceremonie. De Oostkerk is toch zeker één van de locaties die bij ons hoog op het lijstje staat. Niet alleen omdat het in een prachtig karakteristiek deel van Middelburg ligt, maar het is van binnen ook nog eens super mooi en groot. 

Tijdens de dag van Ruben & Joyce schoten we zowel foto en video. Daarbij hadden we video vanuit meerdere hoeken opgezet om verschillende aspecten van de ceremonie vast te leggen. De grote ruimte van de Oostkerk was hierbij ideaal.

De fotoshoot

Al uit het eerste gesprek kwam direct dat Joyce graag met haar paard op de foto wilde. Na de ceremonie zijn we met Ruben & Joyce naar Manege de Eendracht gereden, hier staat Joyce haar paard.

Op het prachtige achterliggende veld met bomen hebben we een korte fotoshoot gedaan, daarbij ook nog in de landweg net voor de manege.

Bruid met haar paard en bruidsboeket op de foto in een open veld

Trouwlocatie Fort Rammekens

Fort Rammekens heeft een prachtige entree. Het begint op de parkeerplaats met een mooi pad omring door bomen naar de prachtige grote openslaande deuren. Na het doorlopen van de gang kom je uit in de binnenplaats van het fort. De binnenplaats is ideaal voor een aantal tenten, precies wat Ruben & Joyce ook hadden bedacht. Het feest, diner en korte fotoshoot vonden hier plaats.

Je kunt via de binnenplaats omhoog met een trap om uit te kijken op de Oosterschelde. Zeker met een ondergaande zon is dit de moeite waard om te doen. Naast het mooie uitzicht op het fort is er dichtbij ook nog strand om eventueel foto's te nemen.

Het diner

Joyce & Ruben hadden voor een heerlijk lopend buffet gekozen, aangevuld met heerlijke kleine gerechtjes van de BBQ. Dit allemaal geregeld door de keuken van Denise. Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat dit zeker een aanrader voor jouw bruiloft is.

BBQ gevuld met gamba's
Bediende die het eten bij het buffet goed legt
Ovenschaal gevuld met tomaat, courgette en garnering

Video

Bekijk hieronder de video van Ruben & Joyce!

Wil jij ook een prachtige trouwreportage?