1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen in Fort Rammekens 

Marit en Adriaan trouwden in mei 2023 in één van onze favoriete trouwlocaties, namelijk in Fort Rammekens in Ritthem. Deze locatie bestaat namelijk uit een fort met daarin een grasveld, waardoor je de volledige bruiloft zelf kunt inrichten. En dat hadden ze op een hele mooie manier gedaan! 

Aankleden bruid

Het aankleden van de bruid vond plaats bij de ouders van Marit in Ritthem. Hier hadden we niet alleen een prachtig huis, maar ook nog eens een prachtige schuur waar we de jurk aan konden hangen. 

Aankleden bruidegom

Het aankleden van de bruidegom was dit keer niet bij hem thuis, maar in een vakantiehuisje in Ritthem. Een bijzondere plek om te aan te kleden voor je bruiloft, wat ook op de foto's prachtig in beeld is gebracht!

First Look

De first look vond plaats bij de ouders van Marit in Ritthem. En ook hier was het prachtig versierd. Er lag namelijk een hartenloper over de gehele oprit en bij de voordeur stonden prachtige bloemen! 

Fotoshoot

Natuurlijk kon de fotoshoot op deze dag ook niet ontbreken. Deze werd dan ook, net als de rest van de dag, gedaan in Ritthem. Niet bij Fort Rammekens, maar juist in het Ritthemse bos! Uiteraard kon ook het strand niet ontbreken deze dag en we hebben ook wat foto's gemaakt op het strand!

Ceremonie

De ceremonie vond dit keer niet in het stadhuis plaats, maar ook in Fort Rammekens in Ritthem! 

Kerkdienst

Na de ceremonie was het tijd voor de kerkdienst. Dit was dan ook één van de weinige bruiloften die wij fotograferen waarbij wij aanwezig mochten zijn bij de kerkdienst. Dit leverde niet alleen hele mooie foto's op, maar ook een hele toffe ervaring. Na de kerkdienst stonden dan ook de klasgenoten te wachten om het bruidspaar uit te zwaaien. 

Paard

Natuurlijk mocht een ander vervoersmiddel op deze dag niet ontbreken als je zelf aan paardrijden doet. Daarom ging het bruidspaar na de kerkdienst in stijl weer terug naar Fort Rammekens, namelijk met paard en wagen! 

Toast

Na de aankomst bij Fort Rammekens was het alweer tijd voor een heerlijke toast van champagne! 

Diner

Uiteraard kon ook het diner niet ontbreken en ook dit was helemaal zelf geregeld. Er werd namelijk gebruik gemaakt van Maros in Goes. Een heerlijke bbq op zowel een Green Egg als op een vuurschaal. 

Beamer

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen op onze Socials, want wij leveren een preview van de foto's op sommige bruiloften namelijk al dezelfde dag op! Hierdoor is er de mogelijkheid om de foto's te projecteren op een beamer of een scherm. Zo ook bij deze bruiloft!

Zonsondergang

Wij konden de dag natuurlijk niet zomaar achter ons laten, want we hadden namelijk een hele mooie zonsondergang! Hiermee sloten wij dan ook de dag af.