1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen bij Hoeve Engelendael in België - Niels & Tasha

Onze eerste bruiloft in het buitenland! Ondanks dat het nog maar net over de grens met Nederland ligt, is Hoeve Engelendael wel degelijk een locatie in België. We nemen je graag mee tijdens deze prachtige bruiloft.

Aankleden in Westdorpe

De bruiloft van Niels & Tasha begon in Nederland, namelijk in het dorpje Westdorpe in Zeeland. 

Aankleden Bruidegom

Ook het aankleden van de bruidegom vond plaats in Westdorpe. Al ging dit iets minder soepel dan het aankleden van de bruid. 

Vervoer

Hoewel Tasha met de auto naar de trouwlocatie werd gebracht, werd Niels samen met zijn vrienden in een Volkswagen busje gebracht naar België!

Ceremonie

Na het aankleden was het direct tijd voor de ceremonie! Een bijzondere manier van elkaar voor het eerst zien, tijdens de ceremonie! De bruiloft vond plaats op 28 oktober, wat betekent dat het binnen lekker knus was aangekleed, met lichtjes tijdens de ceremonie.

Fotoshoot

Omdat de first look dit keer pas tijdens de ceremonie plaatsvond, was het na de ceremonie tijd voor de fotoshoot. En ook tijdens de fotoshoot mochten we nog even gebruik maken van het Volkswagen busje.

Natuurgebied

De locatie van Hoeve Engelendael ligt midden in een natuurgebied, wat resulteert in een hele toffe locatie voor de fotoshoot. Na de foto's met het busje zijn we dan ook richting het water gelopen voor nog meer toffe foto's, inclusief rookbommen die het bruidspaar zelf hadden geregeld!

Diner & taart 

Deze bruiloft had een bijzondere tijdlijn, de bruidspaar vond namelijk plaats na het diner, als toetje! 

Feest!

Het belangrijkste van deze bruiloft was natuurlijk het feest. De reden om in België te trouwen was namelijk dat het daar gebruikelijker is om tot midden in de nacht te feesten! En had jij de link al gelegd? De bruiloft was namelijk op 28 oktober, de dag dat de klok weer een uur achteruit gaat. Een extra uur feesten dus! 

Video

Bekijk hieronder de video van de bruiloft van Tasha & Niels!