1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwerij fotograferen in Hulst

Onze tweede bruiloft 'aan de overkant'! Kevin & Senna kozen ervoor om te trouwen in het stadhuis in Hulst, een nieuwe en onbekende locatie voor ons. Ondanks dat we al eens een bruiloft in Terneuzen hadden gefotografeerd, was het nu nog een stukje verder rijden. De dag begon namelijk in Vogelwaarde, bij het koppel thuis. 
 

Auto

Na de first look was het tijd om naar het stadhuis te rijden. Kevin & Senna hadden hiervoor een prachtige trouwauto geregeld! En omdat Kenneth helemaal gek is van toffe auto's, kon hij het natuurlijk niet laten om er aantal detailfoto's van te maken.

Chaos

Als er 1 woord was om deze dag te beschrijven dan was het zeker chaos! Bij aankomst van de ceremonie bleek dat het bruidsboeket nog in Vogelwaarde was achtergelaten, de muziek van de ceremonie werkte niet, de ceremonie zaal was te klein én het was er ook nog nog eens 40 graden. Maar, gelukkig kon dit de pret niet bederven!

Genieten

Na de ceremonie was het spannende deel er vanaf en kon het genieten beginnen! Na de bloemenregen werden er daarom shotjes uitgedeeld om het feest pas écht te laten beginnen!

Fotoshoot

Vervolgens was het tijd voor de fotoshoot, waar dit bruidspaar een prachtige locatie voor had gekozen, namelijk de Verbeke Foundation, net over de grens in België. Een unieke en industriële locatie, waar wij ook nog nooit eerder waren geweest!

Taart

Na de hele dag op pad geweest te zijn was het eindelijk tijd voor de taart. Het aansnijden en het voeren van de taart geven altijd de leukste beelden op een bruiloft, zoals hier ook het geval was!

Feest

En na alle officiële gedeeltes was het dan na het avondeten eindelijk tijd voor het feest, het hoogtepunt waar ze allebei al heel de dag naar hadden uitgekeken! De openingsdans begon dan ook met hun favoriete muziek, hardcore!

Afsluiting

Gelukkig was het voor hun vrienden nog niet helemaal klaar na de openingsdans. Er waren namelijk nog een hele hoop stukjes gepland, zoals een abc-tje en een aantal verschillende spellen.