1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen bij Huys Ter Schelde in Koudekerke

Aankleden in Vlissingen

Ook bij deze bruiloft mochten wij weer vanaf het aankleedmoment aanwezig zijn! Het aankleden op een bruiloft levert altijd hele toffe plaatjes op. Waar het bij de bruid vaak heel chaotisch is, levert het bij de bruidegom vaak hele mooie en rustige foto's op, zoals hieronder. 

Aankleden van de bruid

Aankleden van de bruidegom

Trouwfotoshoot op het strand

Omdat dit leuke stel uit Vlissingen komt, was de keuze snel gemaakt voor een locatie voor de trouwfotoshoot. Omdat ze Vlissingen een mooie stad vinden, vonden het ze het de perfecte locatie om foto's te maken op het strand. 

Trouwfotoshoot bij de Timmerfabriek in Vlissingen

Tijdens de fotoshoot hebben we een rondje gereden door Vlissingen, waarna we uitkwamen bij de Timmerfabriek in Vlissingen. Hier mochten we niet alleen foto's maken aan de buitenkant, maar we mochten zelfs even naar binnen! 

Aankomst bij Huys Ter Schelde

Na de uitgebreide fotoshoot was het dan ook tijd voor de ceremonie. Deze vond plaats bij Huys ter Schelde in Koudekerke. Bij aankomst bleek dat ze zelf grotendeels de versiering hadden gedaan, zoals het welkomstbord! 

Trouwceremonie bij Huys ter Schelde

We hadden al eens eerder een feest meegemaakt bij Huys ter Schelde in Koudekerke, maar een trouwceremonie hier was nieuw voor ons! Dankzij het glazen dak en de glazen wanden, was het licht in deze ruimte extra mooi! Na de ceremonie was dan ook de kerkdienst in deze ruimte. 

Close-up foto van de trouwringen

Na de ceremonie nemen we altijd even een momentje om de trouwringen van het bruidspaar te lenen om er een close-up foto van te maken. Onze favoriete close-up foto's maken we dan ook in het trouwboeket, zoals deze foto! 

Trouwfotoshoot bij Zonsondergang

Aan het einde van de dag, toen de zon bijna onderging, hebben we samen met het bruidspaar nog een momentje gepakt op het dakterras bij Huys ter Schelde om nog een aantal toffe sunset foto's te maken.