1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen bij Landlust in Nieuwdorp - Rick & Quincy

Midden in de zomer, namelijk op 7 juli, vond de bruiloft van Rick & Quincy plaats. Waar de dag begon bij het aankleden en de fotoshoot in Oostkapelle en Middelburg, vervolgende de ceremonie zich in het stadhuis op de markt van Middelburg. Na de ceremonie was het tijd om naar Landlust in Nieuwdorp te gaan. 

Aankleden bruid

Quincy begon met aankleden in Middelburg. Haar make-up deed ze grotendeels zelf en haar haar werd gedaan door Chantal, van 0118 Kappers uit Middelburg. Een bijzonder kapsel dit keer, namelijk met roze rozen! 

Aankleden Bruidegom

En ook Rick begon met het aankleden in Middelburg, waar Kenneth natuurlijk bij aanwezig was. 

First look

De First look van Rick en Quincy vond plaats bij de voordeur, waarbij de voortuin prachtig versierd was met ballonnen en slingers. Dit geeft altijd een leuke extra dimensie op de foto's!

Fotoshoot

De fotoshoot van Rick & Quincy vond plaats in twee delen. Omdat Quincy juf is op een basisschool, was het eerst tijd om langs de school te gaan voor de felicitaties en een tof liedje die de kinderen speciaal hadden geschreven. Daarna was het tijd om foto's te maken bij Kasteel Westhove in Oostkapelle! En uiteraard kon Middelburg ook niet ontbreken, omdat de ceremonie ook plaatsvond in Middelburg. 

Taart en toast

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor het taart en toast moment! Bij aankomst bij Landlust in Nieuwdorp stond deze prachtige taart al klaar!

Diner

Na de taart, de familiefoto's en de stukjes was het tijd voor het diner bij Landlust in Nieuwdorp bestond uit een heerlijk lopend buffet met verschillende soorten vlees, vis en vegetarische gerechten. 

Het feest

Het fijne aan de locatie Landlust in Nieuwdorp is dat je de volledige bruiloft op één locatie kunt houden. Daarom vond ook het feest van Rick & Quincy plaats bij Landlust in Nieuwdorp!