1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen op het strand in Zeeland

We hebben er al een tijdje naar uit gekeken, onze eerste bruiloft op het strand in Zeeland. Vorig jaar zou eigenlijk al onze eerste keer op het strand zijn, maar toen gooide het weer roet in het eten. In Juni moet het natuurlijk niet mis kunnen gaan?! Als trouwfotografen uit Zeeland vinden wij een trouwlocatie buiten altijd 1000 punten waard. Binnen zijn er namelijk vaak veel donkere ruimte's met veel gemixt licht waardoor de foto's achteraf minder mooi uit de verf komen. Mocht je dit lezen, gaan trouwen en jullie hebben de mogelijkheid om de ceremonie buiten te doen, dan kunnen wij dit alleen maar sterk aanraden. Een bruiloft op het strand van Zeeland is natuurlijk helemaal speciaal!

Bruidspaar dat elkaar een kus geeft na de ceremonie op het strand tussen Vlissingen en Zoutelande.

Het ochtend ritueel

Omdat we met twee fotografen zijn is het voor ons makkelijk om in de ochtend bij het aankleden te zijn. Waarom twee trouwfotografen een pluspunt zijn lees je in ons blog. Gelukkig zien al onze bruidsparen de meerwaarde van twee trouwfotografen, dit zorgt namelijk voor een veel relaxtere dag en meer diversiteit van de uiteindelijke foto's.

Op de de bruiloft van Jordi & Kim was dit zeker geen overbodige luxe. Waar normaliter veel gebeurd bij de vrouw tijdens het aankleden, had Kenneth het nu erg druk om alles op de foto te zetten. Van een auto die versierd wordt, het aankleden van Jordi tot aan het aankleden van de overige familieleden en kinderen. We vinden het super leuk dat steeds meer bruidsparen kiezen om het aankleden vast te leggen. Op deze manier kunnen wij ook goed fotograferen op documentaire werkwijze (het vastleggen van heel de dag in een verhaal). 

Fotoshoot in het karakteristieke abdij van Middelburg

We gaan wel vaker met een bruidspaar naar het Abdij in Middelburg, maar door een aantal connecties mochten we op de dag van Jordi & Kim op plekken komen waar je normaliter als normale bezoeker geen toegang tot hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prachtige tuin, ronde trap en prachtige oude zalen en gangen.

Ceremonie op het strand bij KonTiki Beach in Dishoek

Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie. De ceremonie vond deze keer plaats op een wel heel speciaal plekje, namelijk op het strand in Dishoek! Dit was onze eerste bruiloft die wij mochten meemaken waarvan de ceremonie op het strand plaatsvond en we kunnen het dan ook zeker iedereen aanraden! 

Taart en toast 

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor het taart moment! We moeten toegeven, dit was de lekkerste taart die wij ooit hebben mogen eten op een bruiloft! Je kunt de taarten van Gina bekijken via Instagram. 

Feest bij KonTiki Beach

Natuurlijk hoorde er bij deze bruiloft een heerlijk feest, wat ook gevierd werd bij KonTiki Beach. Met het strand op de achtergrond werd er dan ook tot in de laatste uurtjes door gefeest! 

Video

Naast de korte video hierboven, koos dit bruidspaar er ook voor om een lange video te laten maken. Net iets meer beeld, maar toch kort genoeg om even snel te laten zien. Bekijk hieronder de langere video's!