1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwen bij De Kleine Schorre in Dreischor

De Kleine Schorre in Dreischor is een unieke trouwlocatie in Zeeland! Dankzij de benoeming tot officiële trouwlocatie kun je er niet alleen de ceremonie in de wijngaard houden, maar ook nog eens een heerlijk diner in het proeflokaal. En daarnaast kun je er ook je receptie en feest houden. Een ideale locatie voor je bruiloft in Zeeland. 

Ideale trouwlocatie voor jullie bruiloft met een buitenlands tintje

Hoe leuk is dat, trouwen in een wijngaard? Ondanks het buitenlandse gevoel, kan dat ook gewoon in Zeeland! De Kleine Schorre in Dreischor is een ideale trouwlocatie voor jullie bruiloft met een buitenlands tintje. De ceremonie kan plaatsvinden in de wijngaard zelf, tussen de druivenstruiken. Daarnaast kun je heerlijk dineren in het proeflokaal van de Kleine Schorre en als kers op de taart kun je er ook nog eens overnachten in een wijnvat. 

Ontdek een bruiloft bij de wijngaarde

Wij hebben eerder dit jaar (2023) een prachtige zomerse bruiloft gefotografeerd bij de Kleine Schorre. Lees hieronder onze ervaring als trouwfotograaf in Zeeland op hun grote dag.

Bruidspaar met de armen om elkaar heen geslagen, neus tegen neus tijdens zonsondergang in een wijngaard.

Trouwen in een wijngaarde

Lees meer

De meeste zonuren in Zeeland

Druiven hebben zon nodig en dat is op de wijngaard in Dreischor zeker te merken. In Zeeland worden namelijk al jaren de meeste zonuren gemeten. Daarom is het ook nog eens de ideale locatie voor jullie zomerse bruiloft en hoef je relatief minder bang te zijn voor een natte bruiloft. Op een locatie als deze wil je het liefst ook geen nat pak of jurk oplopen. 

Bruidspaar kussend na het geven van het ja woord midden in een wijngaarde in Dreischor, Zeeland
Bruidspaar die elkaar recht in de ogen kijkt terwijl ze elkaar omhelzen midden in een wijngaard met ondergaande zon
Bruid wordt opgetild tijdens zonsondergang middenin een wijngaard

Een stukje champagne streek in Zeeland

Zoals ik hierboven natuurlijk al aangaf voel je je bij de Kleine Schorre in Dreischor even helemaal in Frankrijk. Frankrijk staat namelijk bekend om de prachtige wijnstreken, maar dit hebben we ook gewoon in Zeeland! Jullie eigen buitenlandse bruiloft, gewoon in Nederland.

De wijngaard van De Kleine Schorre biedt niet alleen een prachtige achtergrond voor jullie speciale dag, maar brengt ook een stukje van de Franse champagne sfeer naar Zeeland. Met het prachtige groene landschap waan je je direct in de bekende wijngebieden van Frankrijk. Deze unieke setting zorgt voor een onvergetelijke ervaring, zowel voor het bruidspaar als voor de gasten.

Het proeflokaal van De Kleine Schorre

Het proeflokaal van De Kleine Schorre, met zijn charme en authentieke sfeer, dient als een perfecte locatie voor een stijlvolle receptie of diner. Hier kunnen jullie en jullie gasten genieten van de fijne wijnen die lokaal geproduceerd worden, elk met een verhaal en karakter dat de essentie van Zeeland vangt. Deze wijnen zijn niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar dragen ook bij aan de sfeer van een authentieke wijngaard bruiloft.