1 New alerts
Onze agenda voor 2024 en 2025 is geopend! Plan nu jullie kennismaking!

Trouwfotograaf Walcheren

Ben je op zoek naar een geschikte trouwfotograaf op Walcheren? Bij SeaShot fotograferen we bruiloften door heel Zeeland, maar voornamelijk op Walcheren. Van bruiloften in de achtertuin tot aan het strand of in een kasteel. Als trouwfotograaf op Walcheren vinden we het vooral belangrijk dat we jullie speciale trouwdag van begin tot eind vastleggen op een mooie en leuke manier. De enige echte herinnering naast jullie eigen gedachtes zijn natuurlijk de foto’s. Bij SeaShot komen we daarom ook altijd met twee trouwfotografen. Dit zorgt er voor dat we veel variatie en alles van jullie trouwdag hebben vastgelegd.

Hoe verloopt mijn fotoshoot met SeaShot als trouwfotograaf op Walcheren?

Op Walcheren kunnen we als trouwfotografen veel fotoshoot locatie tips geven. Er is de mogelijkheid om naar het bos of strand te gaan, maar ook een meer industriële locatie is geen probleem.

Tijdens de fotoshoot proberen wij jullie zo goed mogelijk te helpen. We zorgen vooral voor een gezellige en ontspannen sfeer zodat jullie niet te veel bezig zijn met ‘voor de camera staan’. Het is namelijk heel normaal dat jullie weinig tot geen fotoshoot ervaring hebben. Door middel van opdrachtjes en een ontspannen sfeer schieten wij als trouwfotograaf op Walcheren leuke spontane foto’s, deze zijn een echte toevoeging voor jullie herinnering aan deze dag.

Wat kan ik verwachten van SeaShot als trouwfotograaf op Walcheren?

In principe komen wij altijd met twee trouwfotografen naar jullie trouwdag op Walcheren. Daarnaast krijg je van ons een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vinden het namelijk erg belangrijk dat we een klik hebben met het bruidspaar, we zijn natuurlijk op jullie trouwdag in Walcheren bijna heel de dag samen.

Zodra jullie met ons ‘in zee gaan’ als jullie trouwfotograaf op Walcheren maken we altijd een Whatsapp groep aan. Hierin kunnen jullie vragen stellen over bijvoorbeeld de fotoshoot, maar bijvoorbeeld ook inspiratie sturen voor de fotoshoot. Uiteraard mogen jullie alles aan ons vragen!

Tijdens jullie trouwdag op Walcheren proberen wij als trouwfotografen zo onopgemerkt mogelijk aanwezig te zijn. We willen na jullie trouwdag namelijk echt het gevoel geven dat er veel spontane foto’s zijn gemaakt en momenten zien die jullie tijdens de dag zelf hebben gemist.

Bruid die snel door de regen naar binnen loopt terwijl de ober net op tijd zijn dienblad boven haar hoofd houd
Bruidegom staat te wachten op zijn bruid net voor de ceremonie, je ziet zijn emotie is zijn blik terug.

Veelgestelde vragen over trouwfotograaf op Walcheren

Als trouwfotograaf op Walcheren fotograferen we niet alleen op Walcheren. In principe fotograferen we bruiloften door heel Zeeland.

We kunnen ons voorstellen dat je nog geen idee hebt wat een trouwfotograaf op Walcheren nou daadwerkelijk kost. Als trouwfotograaf op Walcheren beginnen onze tarieven bij € 2000,-. Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:

  • Twee trouwfotografen op Walcheren
  • Tweede gesprek om alles door te spreken
  • Online galerij met jullie foto’s
  • Hoge kwaliteit foto’s

Op Walcheren zijn er verschillende fotoshoot locaties. Als trouwfotografen op Walcheren komen we regelmatig op verschillende plekken waardoor we jullie tips kunnen geven voor eventuele fotoshoot locaties op Walcheren. Tijdens jullie kennismakingsgesprek kunnen we hier al wat meer over toelichten. De locatie van de trouwreportage is essentieel voor de uitstraling van de foto’s, het is dus belangrijk dat jullie zelf of eventueel met ons hier goed over nadenken.

Dit is afhankelijk van het pakket wat jullie bij ons afnemen. Dit kan variëren van minimaal 6 uur tot aan heel de dag. Als trouwfotograaf op Walcheren kijken wij overigens niet op de minuut, komt er nog een leuk moment dan blijven we natuurlijk zeker!

Bruiloften die wij eerder mochten fotograferen op Walcheren

Trouwen op een boerderij in Zeeland

Trouwen op een boerderij in Zeeland

Lees meer
Trouwen in Fort Rammekens | Ruben & Joyce

Trouwen in Fort Rammekens | Ruben & Joyce

Lees meer

Impressie trouwfotografie op Walcheren

Onderstaand vinden jullie een kleine impressie van foto's die gemaakt zijn op Walcheren.

Boek ons als trouwfotograaf op Walcheren