1 New alerts
Onze agenda voor 2024 & 2025 is vanaf nu geopend. Plan nu jullie kennismaking!

Vastgoed fotograaf in Zeeland

Op zoek naar professionele beeldmateriaal op gebied van vastgoed in Zeeland? Met jaren fulltime ervaring als vastgoed fotograaf voorzien wij makelaars in Zeeland van professioneel beeldmateriaal voor verkoop van woningen en bedrijfspanden in Zeeland. Naast reguliere fotografie bieden we ook 360-graden fotografie, videografie en drone foto- en videografie aan. Bij ons ben je daarom voorzien van het complete beeld van de woning of bedrijfspand.

Hoe gaan we te werk

De beste manier om een woning of bedrijfspand te verkopen is door middel van professioneel beeldmateriaal. Door te kiezen voor SeaShot kies je niet alleen doorsnee vastgoed fotograaf, maar voor professionaliteit, persoonlijke service, flexibiliteit en hoge kwaliteit beelden. We nemen namelijk echt de tijd om jouw woning op zo'n manier te fotograferen dat de uitstraling van de woning perfect uitkomt. Dit doen we door in gesprek te gaan met jou, zodat de foto's ook nog eens perfect passen bij jouw wensen.

Neem contact met ons op.

Persoonlijke aanpak

Als vastgoed fotograaf zijn we gericht op een persoonlijke aanpak. We vinden het dan ook erg belangrijk dat we bekend zijn met de makelaarskantoren waarmee we samenwerken. Daarom plannen we altijd eerst een kennismakingsgesprek in om de wensen onze bijpassende mogelijkheden te bespreken. Hierdoor zijn de foto's altijd afgestemd op de wensen van de makelaars. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de voorkeur voor de lampen op de foto's of een dronefoto van de voorzijde.

Vaste tarieven

Daarnaast werken we met vaste tarieven voor de verschillende mogelijkheden. Deze tarieven zijn dan ook ten alle tijden te vinden op onze website. Zo weet je altijd waar je aan toe bent voordat je een afspraak bij ons inplant. De genoemde tarieven zijn gebaseerd op een woning of bedrijfspand van maximaal 150 m2. Voor een woning of bedrijfspand groter dan 150m2 gelden andere tarieven. 

Neem hiervoor contact met ons op. 

Opgeruimde witte strakke keuken met een druk patroon op de vloer.

Tarieven vastgoed fotograaf Zeeland

Compleet interieur

€ 250

Excl. BTW
20-25 foto's van de (vakantie)woning
Horizontale video van +/- 1 minuut
5 verschillende 360-graden foto's
Pakket aanvragen

Interieur fotografie

€ 100

Excl. BTW
20-25 foto' van de (vakantie)woning
Zowel binnen als buitenfoto's
Inclusief 3 omgevingsfoto's
Pakket aanvragen

360-graden fotografie

€ 75

Excl. BTW
5 verschillende 360-graden foto's
Pakket aanvragen

Interieur video

€ 75

Excl. BTW
Horizontale video van +/- 1 minuut
Met achtergrond muziek in eigen stijl
Optie tot het toevoegen van persoonlijke tekst
Pakket aanvragen

Reels / TikTok video

€ 50

Excl. BTW
Verticale video van +/- 30 seconden
Met achtergrondmuziek in eigen stijl
Optie tot het toevoegen van persoonlijke tekst
Pakket aanvragen

Drone fotografie

€ 50

Excl. BTW
2-5 verschillende foto's van de (vakantie)woning en omgeving
Pakket aanvragen

Spoed oplevering

€ 50

Excl. BTW
Dezelfde dag de foto's opgeleverd
Pakket aanvragen

Terugkomafspraak slecht weer

€ 50

Excl. BTW
Een nieuwe afspraak voor de buitenbeelden in verband met slecht weer bij de eerste afspraak
Pakket aanvragen

Afspraak maken 

Omdat wij gericht zijn op een persoonlijke aanpak, vinden we het dan ook erg belangrijk om de afspraak op een zo persoonlijk mogelijke manier in te plannen. Daarom kun je via een direct telefoonnummer altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel via de mailtelefonisch of eenvoudig via WhatsApp. Ook is het mogelijk dat wij zelf contact opnemen met de eigenaar om de afspraak met hem of haar af te stemmen. 

Daarnaast is het ook mogelijk om 's avonds en in het weekend een afspraak in te plannen. Ideaal voor als het niet uitkomt om de afspraak doordeweeks tijdens kantooruren in te plannen.

Plan jouw afspraak of stuur ons een whatsapp bericht

Oplevering & spoed levering

De foto's zullen in hoge kwaliteit en klaar voor gebruik binnen 3 dagen worden opgeleverd . Indien nodig is het ook mogelijk om de foto's dezelfde dag op te leveren indien je de foto's snel nodig hebt. Hiervoor kun je kiezen voor een spoed oplevering. De foto's worden opgeleverd via een WeTransfer link. Deze link verloopt na 30 dagen, we adviseren dan ook om de bestanden te downloaden en op te slaan op je eigen apparaat. 

Woningfotografie in Middelburg | Wagenaarstraat 20

Woningfotografie in Middelburg | Wagenaarstraat 20

Lees meer
Woningfotografie in Middelburg | Louis Armstrongstraat 92

Woningfotografie in Middelburg | Louis Armstrongstraat 92

Lees meer

Voorwaarden

Slecht weer

Bij slecht weer (lees: regen, onweer of hagel) zal de afspraak worden verzet. Het is ook mogelijk om de afspraak voor de binnenkant van de woning door te laten gaan, echter wordt er dan €50,- in rekening gebracht voor een terugkomafspraak voor de buitenfoto's. Indien er meer dan windkracht 4 staat is het helaas niet mogelijk om dronebeelden te maken. Hiervoor ga ik op een zelf gekozen moment terug naar de woning (zonder afspraak) om de dronebeelden te maken, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Kosten 

De tarieven op de website zijn de tarieven die op dat moment gelden voor de afspraak. Let op dat deze tarieven zonder BTW op onze website genoemd staan. Reiskosten worden niet doorberekend, echter eventuele tunnel- en parkeerkosten worden wel in rekening gebracht. 

Tips voor het opruimen van de woning

Bij iedere afspraak wensen wij dat onze opruimtips (een pdf document) worden gemaild of gegeven aan de eigenaar. Dit kan zowel door de makelaarskantoren als door ons worden gedaan. Indien de woning niet is opgeruimd, zal de woning gefotografeerd worden zoals deze is. Er is helaas geen tijd beschikbaar om te wachten tot de woning ten tijde van de afspraak wordt opgeruimd.