Een koude maar prachtige winterbruiloft

Als er een datum gekozen moet worden waarop jullie gaan trouwen zal de eerste gedachte niet zijn in de winter. Jannick & Lisanne dachten daarentegen hier anders over. In februari was hun grote dag gepland, hopelijk natuurlijk met mooi weer. 

Trouwen in het stadhuis in Middelburg

De dag begon met een fotoshoot in het Abdij van Middelburg. Dit was namelijk een makkelijk bruggetje naar de trouwlocatie, namelijk het stadhuis in Middelburg. Het weer zat gelukkig mee dus het was ook mogelijk nog een rondje door Middelburg te maken om bijvoorbeeld het reigerstraatje en de koepoort mee te pakken. 

De trouwzaal in het stadhuis van Middelburg is daarbij een prachtige authentieke locatie. Karakteristieke ingang gevolgd door een grote ruimte en een knusse zaal voor de ceremonie. Er komt prachtig daglicht door de ramen waardoor er een magische sfeer ontstaat in de ceremonie ruimte.

Prachtige (winter) zonsondergang

Wat bovenaan het lijstje stond bij Lisanne op hun speciale dag was een zonsondergang. In de winter is het natuurlijk maar hopen dat het uberhaupt droog blijft, maar we hadden tegen all verwachtingen in een hoop geluk. Één van de meeste prachtige avonden van februari stond namelijk op het programma. Met een prachtige warme oranje gloed hebben we nog zeker een uur op het strand foto's gemaakt. Dit was zeker de kerst op de taart op deze prachtige dag.

Onderstaand beelden van hun prachtige dag!