Pakket compleet

Ingrid van LaStone massage koos ervoor om haar bedrijf te laten vastleggen door middel van ons complete pakket. Hierbij fotograferen wij namelijk niet alleen de sfeer van het bedrijf, maar maken wij ook nog eens portretfoto's om de persoon achter het bedrijf te laten zien. Zo heb je namelijk een complete branding!

Wat is compleet?

Bij een compleet pakket maken we allereerste een aantal portretfoto's, zodat jij kunt laten zien wie het gezicht achter het bedrijf is. Daarnaast maken we beelden van de werkzaamheden die jij uitvoert en als laatst maken we ook leuke sfeerbeelden en eventuele interieur beelden. 

1x per jaar

We adviseren om dit complete pakket eenmaal per jaar te herhalen, omdat je na een jaar goed het verschil kunt laten zien in jouw werkzaamheden. Zijn er opties bijgekomen of zie je er heel anders uit? Kies dan bijvoorbeeld voor een losse fotoshoot zoals alleen sfeerbeelden. 

Ervaringen

LaStone

Kenneth en Denice, 2 mensen die passie voor hun werk hebben.  Hun liefde en gedrevenheid tijdens hun werk, zie je dan ook gelijk terug in de eindresultaten.
Ik ben dan dus ook zeker tevreden over mijn foto’s

Tarieven

Goud

€ 450

Excl. BTW
2 uur fotografie op locatie
25 foto's in hoge resolutie naar keuze
Extra foto's bij te bestellen
Pakket aanvragen

Zilver

€ 375

Excl. BTW
1,5 uur fotografie
20 foto's in hoge resolutie naar keuze
Extra foto's bij te bestellen
Pakket aanvragen

Brons

€ 300

Excl. BTW
1 uur fotografie op locatie
10 foto's in hoge resolutie naar keuze
Extra foto's bij te bestellen
Pakket aanvragen

Bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijf